Laptop Secim (AMD , INTEL)
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Simdi hangi virus programini yuklicem ya ?
Nod32 istiodum fakat crack 'lari sorunlu ! ( nod321.com 'da verilen keyleri her hafta mi tazelemek gerekior )
Kaspersky azcik kasiyo !
Avast gibi gelio ama bugune hep onu kullandim farkli biseler de kullanmak istiorum ( ilk bilgisayarimdaki norton haric ve tanidigimin kaspersky onerisi haric )
2008 En iyi av programi Bitdefender 'de var !
Sizce ne ?
-----------------------------hard diski ikiye böl ve deep freeze kur anti manti hşikaye
-
Deep aslinda mantikli belgelirimide acarim korumadan ! 2 ayda bi avast kurar taratir kaldiririm ;)
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Simdi hangi virus programini yuklicem ya ?
Nod32 istiodum fakat crack 'lari sorunlu ! ( nod321.com 'da verilen keyleri her hafta mi tazelemek gerekior )
Kaspersky azcik kasiyo !
Avast gibi gelio ama bugune hep onu kullandim farkli biseler de kullanmak istiorum ( ilk bilgisayarimdaki norton haric ve tanidigimin kaspersky onerisi haric )
2008 En iyi av programi Bitdefender 'de var !
Sizce ne ?
-----------------------------
Kasp. kastıysa bitdefender daha fazla kasar gibi geliyor bana sen nod 32 crakc aramaya dewvam et forumlarda avast sakın yükleme onu yüklicene antivirüssüz gez daa ii bide Antivir var onu dene ben hiç denemedim ama :D
-
avg antivirus (freeware version) bunu yukle, crackti falan filan ugra$ma.
kaspersky 'den nod32'ye geci$ yaptim daha sonra nod32 key problemleri oldu, guncellemede sikintilar cikti, avg'ye gectim ve cok memnunum. freeware oldugu icin hic update problemi olmuyor. updateleri cok sik cikiyor, sistemi cok yormuyor, tavsiye ederim.