Laptop Soğutucu Hakkında
-
Beyler acer var 14.1 inç soğutucu alıyım diyorum oyun oynarken ısınmasın filan. maksimum 50 tlye kadar zalmanlar güzelde 100 tl en ucuz :D
şu nasıl sizce kullanan varmı tavsiye edicek. yüksek büyük bişi aramıorum soğutucu güzel olsun bunu 25 tl ye buldum bugun almadan bir sorayım dedim aldıktan sonra sormadan almışız diyoruz hep
http://www.xilence.net/tr/ueruenler/notebook-sogutucu/product/254579.html
-
kipada 12tl'ya görmüştüm bence hiçbirinin farkı yok ama bilmem...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
kipada 12tl'ya görmüştüm bence hiçbirinin farkı yok ama bilmem...
-----------------------------bunumu aynısınımı gördün hocam ?
-
marka modeli aynı değilse de ondanda ya 2 tane küçük ya bi tane büyük pervane vardır...usb den güç alıyodur vs.vs. yaptıkları iş bence tamemen aynı zammınca...biri metaldendir biri plastikten başkada bi fark yoktur heralde
-
hocam açıkca söyleyeyim hiç bir sike yaradığı yok bu meretlerin afedersin.
ben 3 fanlı bi tane aldım, ekstra fan gürültüsünden ve usbden çektiği elektrik nedeniyle ses kartından gelen akım gürültülerinden başka bişey elde edemedim.paranı daha işe yarar parçalara harcamanı öneririm :) iyi akşamlar.
-
bi mukavva bi japon yapıştırıcısı iki fan ve bir adaptör al sana fan max 8-10 lira
-
leptopu temizlet. toz toprak camur olmuştur ici.
-
yeni aldım hocam içinin tozlanmasını istemiyorum zaten
-
archair23 bunu yazdı:
yeni aldım hocam içinin tozlanmasını istemiyorum zaten
-----------------------------ne kadar elektrik o kadar toz :) kasa altı fanıyla tozdan kurtulamazsın.2 ayda bir falan aç temizle.iletinde yazdığına göre acer, fanları çok narin hemen bozuluyor bikaç ay sonra zırıldamaya başlar iyi bakmazsan.
-
bu dedğim alet üstü plastik plan değil buz gibiydi. laptopa doğru üflemiyor havayı hemde içerden dışarı atıo
-
archair23 bunu yazdı:
Beyler acer var 14.1 inç soğutucu alıyım diyorum oyun oynarken ısınmasın filan. maksimum 50 tlye kadar zalmanlar güzelde 100 tl en ucuz :D
şu nasıl sizce kullanan varmı tavsiye edicek. yüksek büyük bişi aramıorum soğutucu güzel olsun bunu 25 tl ye buldum bugun almadan bir sorayım dedim aldıktan sonra sormadan almışız diyoruz hep
http://www.xilence.net/tr/ueruenler/notebook-sogutucu/product/254579.html
-----------------------------Soğutucu almanın nedeni ne acaba ?
Bende Acer Aspire 5739G var ve sık sık kapanıyor durduk yerde nedeni ısınmamıdır acaba ?