Laptop Soğutucu Hakkında
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------
archair23 bunu yazdı:
Beyler acer var 14.1 inç soğutucu alıyım diyorum oyun oynarken ısınmasın filan. maksimum 50 tlye kadar zalmanlar güzelde 100 tl en ucuz :D
şu nasıl sizce kullanan varmı tavsiye edicek. yüksek büyük bişi aramıorum soğutucu güzel olsun bunu 25 tl ye buldum bugun almadan bir sorayım dedim aldıktan sonra sormadan almışız diyoruz hep
http://www.xilence.net/tr/ueruenler/notebook-sogutucu/product/254579.html
-----------------------------Soğutucu almanın nedeni ne acaba ?
Bende Acer Aspire 5739G var ve sık sık kapanıyor durduk yerde nedeni ısınmamıdır acaba ?
-----------------------------hocam o lanetli model, bende de 5739g var, ekran kartın gt130m mi ?
-
ben aldim fiyatıda uygun beklediqimden qüzel cıktı tavsiye ederim ürünü 1 gunde kargo yaptılar 3 kere alısveriş yaptım sorun cıkmadi
-
Bi sikime yaradığı yok bu aletin hocam hiç alma bence . Yazın vardı bende de sıcaktan çatlamış fanı
-
o6u2 bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
yeni aldım hocam içinin tozlanmasını istemiyorum zaten
-----------------------------ne kadar elektrik o kadar toz :) kasa altı fanıyla tozdan kurtulamazsın.2 ayda bir falan aç temizle.iletinde yazdığına göre acer, fanları çok narin hemen bozuluyor bikaç ay sonra zırıldamaya başlar iyi bakmazsan.
-----------------------------hocam nasıl iş anlamadım bugun gittim aldım soğutucu şom azını açtın fandan ses gelio amk ne şom ağızlıymışssın