Laptop Wireless Sinyali Nasıl Güçlendirilir ?
-
http://www.wifi-turk.com/wttv.php?wid=8
burdaki videolar işine yarayabilir,
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
ben etrafımızda hastane var oranın wifi sifresini kırdım onunkiyle baglanıorum benim sinyal gucunu artırma sansım varmı?
-----------------------------hic kimse bilmiyormu sinyal gucunu nasıl yukseltırım :|
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
----------şüküretmeyi bil.
-
Marilyn bunu yazdı:
-----------------------------centiro 2 yap işlemciyi bide bi yazılımmı ne varmış bizim arkadaş diyordu ama doğrumudur bilemem
-----------------------------öhhhhhh :|
i$lemciyle mi alıyo arkada$ın sinyali ?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------Marilyn bunu yazdı:
-----------------------------centiro 2 yap işlemciyi bide bi yazılımmı ne varmış bizim arkadaş diyordu ama doğrumudur bilemem
-----------------------------öhhhhhh :|
i$lemciyle mi alıyo arkada$ın sinyali ?
-----------------------------araştırırsan wirelessların işlemcide onboard olduğunu görürsün hatta alanı iki kata çıkartıyo galiba centrino2..
şu an yüzünü merak ediyorum=)
-
Cekim gucunu artirmak icin , havadaki sinyallerin size yonelmesi icin cazip teklifleriniz olmali.Yani sizin ortaminiza daha yogun sinyallerin gelmesi icin , sizin ortaminizda sinyallerin sevdigi birsey olmali ! .
Bu tarz antenler dogrudan bir wifi adaptore bagli olmak zorunda degil sadece sinyal yogunlugunu kendi alanlarina cekmeleri yeterli.

-
o antenlerı nası yapıp laptopa baglıcam acep?
-
Baglamaniza gerek yok aslinda.Illa baglicam diyorsan bir adaet usb adaptor alirsin , usb adaptorun anten konnektorunu el yapimi antenine bakir orani yuksek bir bakir telle lehim yaparsin.
-
benim modem 3 km yayin yapiyor :) airties engineering wonder modeme sadece bir kaç bobin eklendi anakart üzerine..)
-
Bknz. Yagi anteni
Yapıp Bilgisayarın yanına koy deli gibi çeker :)