Laptop Wireless Sinyali Nasıl Güçlendirilir ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Baglamaniza gerek yok aslinda.Illa baglicam diyorsan bir adaet usb adaptor alirsin , usb adaptorun anten konnektorunu el yapimi antenine bakir orani yuksek bir bakir telle lehim yaparsin.
-----------------------------Noise işi ne olcak?
-
@alexforrow saol ilgin icin ama dostum modem benim elimde degil konuyu tkrr hortlatım.
bize yakın bir hastane war en fazla 50 metre filan modemle aramdaki mesafe ordan sinyal geliyor ama 2 cekiyor benim netbook da. bu 2 sinyali 5 e nasıl yukseltirim yada 4 e bunu istiyorum cok arastırdım o antenleri filan bana uygun olabilecek nedir 5-10 tl sina alabilecegim ve kolay birşey olmali :)
-
konuyu hortlatim hala cozemedim sorunu :ß
-
up!
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------hoca çelik tencerenin kapağını wireless adapterin dibine koy..
ben öyle yapıyorum belki psikolojik bişedir ama rahatlıyo gibi :D
edit: uhmm snnki laptopmuş ozmn laptopu tencere kapağının üstüne oturtmayı deneyebilirsin :|
-
:-| nasıl guclenir koskoca tbt nerdesiniz 1 işe yarıcak yorum plz :|
-
Haji bende merak ediyorum acaba nasil güclenir diye birde söyle dene istiyorsan netgearin adabpterini al http://www.netgear.de/wireless-n/wnda3100.htm
cok saglam birseye benziyor bende eskisi var ama.. sonra kablo al böyle bir 5 metre... balkondan vea camdan sarkit bak bakalim nasil cekiyor...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Baglamaniza gerek yok aslinda.Illa baglicam diyorsan bir adaet usb adaptor alirsin , usb adaptorun anten konnektorunu el yapimi antenine bakir orani yuksek bir bakir telle lehim yaparsin.
-----------------------------dostum bu anteni nasıl yapacam ben en basitini bi anlatsan da yapsam bare :S
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------tavsiyeler 10 numara ama işe yaradığını sanmıyorum bence psikolojik :D
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------Marilyn bunu yazdı:
-----------------------------centiro 2 yap işlemciyi bide bi yazılımmı ne varmış bizim arkadaş diyordu ama doğrumudur bilemem
-----------------------------öhhhhhh :|
i$lemciyle mi alıyo arkada$ın sinyali ?
-----------------------------araştırırsan wirelessların işlemcide onboard olduğunu görürsün hatta alanı iki kata çıkartıyo galiba centrino2..
şu an yüzünü merak ediyorum=)
-----------------------------yüzümde bişi yok sakin sakin mesajları okuyorum.
onboard kelimesi işlemci için kullanılmaz sanıyorum, işlemciyle bütünleşik demek istedim dersende ispatla dicem cünkü öle bişiye hiç ihtimal vermiyorum :/