Laptopta Delicesine Dosya Gizlemek
-
birader tam mevzu nedir kim neden pc ni inceleyecek ?
-
laptopi verdigim icin yazamadim Laboratuvar da sonuclari yazmak icin gerekliydi bakalim ne olacak.
-
paduwan bunu yazdı:
-----------------------------laptopi verdigim icin yazamadim Laboratuvar da sonuclari yazmak icin gerekliydi bakalim ne olacak.
-----------------------------hangi metodu uyguladın hocam onuda yazaydın bir truecrypt ile şifreli bölümemi aldın
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------paduwan bunu yazdı:
-----------------------------laptopi verdigim icin yazamadim Laboratuvar da sonuclari yazmak icin gerekliydi bakalim ne olacak.
-----------------------------hangi metodu uyguladın hocam onuda yazaydın bir truecrypt ile şifreli bölümemi aldın
-----------------------------dua metodu hocam iman gücü :D korkunun ecele faydasi koyverdim gitti. bildiklerime göre yaptim.
-
Bak şimdi hacı,
işlemler şöyle..
öncelikle truecrypt'ı makinene kuracaksın, iki bölüm oluştaracaksın, çift şifre girişi olacak, KISA olan şifreyi girince decoy(yani public, yani insanları kandıracağın bölüm), ikinci bölüm ise FBI dosyalarını sakladığın, gizli bölümün şifresi daha uzun olsun, ki bruteforce attack yapılınca önce senin göstermek istediğin yerdeki şifreyi bulsun, ötesine geçemesin ;)
ömrü yetmez zaten uzun olan şifreyi bulmaya...
tamam şimdi gizli bölüm hazır truecrypt'da.. şimdi ne yapıyoz, o birime vmware ile sanal xp kuruyoruz, ama bunu da encyripted yapıyoruz, sonra dosyaları standart kopyala yapıştır mantığı ile sanal makineye atıyoruz..
böyle durumlarda pc'yi vermeden önce Norton Ghost ile imaj alın ve geldiğinde recovery ile geri yükleyin, keylogger çakıp, izin verilenler listesine alabiliyorlar :)
işin sırrı, çaldığın dosyayı kesinlikle pc'nde açmaman, word dosyaları, pdf'ler vs.. çünkü temp'e atılan dosyalar hdd recovery programlarında görünüyor ;)
Bu işlemleri yapıp yakalanıyorsan, bulan adamın çıraklığını yapmaya hazırım hacı :)
-
kaç ay gecmiş konuyu neden hortlatıyon kardeşim :D
-
Diğer üyelere faydalı olabilmek için olabilir mi?
-
kaanstain bunu yazdı:
-----------------------------Diğer üyelere faydalı olabilmek için olabilir mi?
-----------------------------10 Sevap point kazandiniz Tebrikler. :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------kaanstain bunu yazdı:
-----------------------------Diğer üyelere faydalı olabilmek için olabilir mi?
-----------------------------10 Sevap point kazandiniz Tebrikler. :)
-----------------------------allah kabul etsin bu duam allah'a havale :)
-
adam konuya tekrar mesaj atmamış.
heralde yakalandı :D