Laptopta Mavi Ekran Hatası [YARDIM]
-
Toshiba laptopuma bir süre önce total xp security diye sahte yazılım girmişti. Onu temizleme amacıyla çıktığım yoldan formatla döndüm.Mavi ekran veriyordu pc..
Şimdi tam pc temizlendi rahatladım derken bir kaç virüs daha girdi. Enteresan isimleri var. Pc açılırken nod 32 simgesi sağ taraftan kayboluyor. Tekrar açmaya çalıştığımda yine kapanıyor. CCleaner'da aynı şekilde. Combofix denedim ama oda temizlemedi. Dün akşam nod 32 şans eseri açılmıştı. Tarattım 4 virüs silindi dedi. Düzeldi sanmıştım ama hayır. Neyse bilgisayarda anti-vir ler çalışmıyor ve açıldıktan 20-25 dakika sonra pc mavi ekran verip kapanıyor. Bir kaç gündür çözemedim. Bu arada virüs flash diskimden geçmiş olabilir..
Bir bildiğiniz varsa lütfen paylaşın.. Kafayı yemek üzereyim..
-
Ve hiç bir sayfayı ilk tıklayışımda açmıyor pc :| Yenileyerek giriyorum sitelere.
-
mavi ekrandadaki hata kodu nedir?
-
madem yazilimsal birsey format atsan ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
mavi ekrandadaki hata kodu nedir?
-----------------------------Ona nerden bakıcam hoca
-
açarken f8 le açıp. hata ekranında yenşden başlatmayı devre dışı bırak.
sonra verdiği ilk mavi ekranda o kodu bi yaz bana.
belki format atmadan çözülebilecek bişeydir.
flashdiskini taktıktan sonra attrib le hidden özelliği aktif olan dosyaları bi listele.
virüs ismini biliyosan bi çözüm uydururz
-
Dediklerini yaptım ama mavi ekranı açılırken vermiyor. Sadece açıldıktan sonra ve güvenli modda açarken veriyor. Güvenli modda açtım ama kodu alamadım maviyi gösterdi kapandı :|
-
hacım mavi ekranları anlamanın en iyi yolu blue screen viewer programıdır
sana hatanın hangi dosyanın neden olduğunu ve o andaki mavi ekranda çıkan hataları gösterir
indirrr.
-
indirdim açtım hocam bir sürü dosya çıkardı
-
ekran görüntüsünü koy bakalım,
ya da hataya neden olan dosya adını koy "caused by" diye geçer
hata kodlarını koy işaretli olan uyarıların
-

Buyur hoca 11 tane :)