Laptopta Mavi Ekran Hatası [YARDIM]
-
hataya eamon.sys dosyası neden olmuş
eamon.sys; ESET NOD32 Antivirus sistemi monitör sürücüsünü sistem sürücü dosyasıdır. Eski sürüm NOD32 kullanıyorsanız yeni sürümüne geçmenizi öneririm veya tekrar indirip yeniden kurun.
veya bu antivirüsü kaldırıp başka kurun...
-
sistem xp bu arada
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
sistem xp bu arada
-----------------------------nod32den kaynaklanıyor, yeni sürümü kur eğer yine aynısını yaparsa, kaldır başka kur
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
hataya eamon.sys dosyası neden olmuş
eamon.sys; ESET NOD32 Antivirus sistemi monitör sürücüsünü sistem sürücü dosyasıdır. Eski sürüm NOD32 kullanıyorsanız yeni sürümüne geçmenizi öneririm veya tekrar indirip yeniden kurun.
-----------------------------komple kaldırıyorum programı :|
-
Hoca oldu vallahi çok sağol :) Ama güvenli modda hala açamıyorum. Bu mavi ekranın bi kaç nedenimi var acaba ?
-
ne demek hocam, sevindim,
güvenli modda açılır da çok beklemen lazım büyük ihtimalle
bu arada antivirüssüz kalma avira kullan tavsiye ederim
-
tamam hoca sağol bi sorun çıkarsa yazarım ben buraya :D
-
Esetin yeni sürümünü denedim ama bu sefer durum daha vahim :S Yine mavi ekran veriyor ve nod 32 kaldırılmıyor. Program ekle kaldır da çıkmıyor. Program filesten silmeye çalıştığımda ise ekrn.exe var silinmez diyor. Your Uninstall ile de olmuyor lanet olası program.
-
hocam en temiz iş sen makinaya bas formatı. sonrada norton ghost ile image al geç. birdaha sorunun olursa uğraşana kadar 5 dakkada imaj açarsın.
-
mikro en iyisi makinayı bana getir bu aralar zati baya format attım yedekleerialır sennkinide formatlarım..:D..TEMİZ!