folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Laptopta Teknik Servisin Çözemediği İlginç Sorun(Yardım)

Laptopta Teknik Servisin Çözemediği İlginç Sorun(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

gönder garantiye aynı şikayet ile tamir olmuyo de birebir değişim yapsınlar yada fatura iadesi iste

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Kesinlikle geri yolla  degistirsinler.Arkadaslarin dedigi gibi tuketici haklari merkezine bas vur.Zaten 5 kere ayni sorundan tamire giden makinenin muhakkak degistrilmesi lazim..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre1095
    emre1095's avatar
    Erkek

sorun net bişey olmadığı için görmezden geliyorlar, sadece recovery atıp geri yolladıkları için ürün değişimi olmuyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hacım birde xp yükleyip denermisin? her makinada çıkmıyor ama vestelde çalışırken benzer şeylere denk gelmiştim. işletim sistemi değiştirmek bazen hatayı gideriyor. ha birde şu var, hpnin güç programı varsa onu kaldırıp dene birde. yada recover etmeden makinaya manuel işletim sistemi kur. driver, yazılım kurmadan bidaha test et. benim benzer sorunla karşılaştığım şeyler hep yazılımsal çıktı. bi keresinde intel spped step uygulamasından kaynaklı aynı olaya denk gelmiştim. intelden destek aldık. bios upgrade ile çözmüşlerdi işi.

HP mi? kafam girsin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 2245 Toplam Mesaj: 15