Laptopu Fişte Kullanırken Bataryayı Cıkarammı?
-
ßende laptopumu gece-gündüz download a bırağıorum :)
Bayadır açık:P Pil ömrü dü$müş.
-
En mantiklisi renenin aciklama.Ben sarj unitesindeki voltaj dengeleyicisini hesap katmadim :) . Ama yine ani elektrik kesintisinde sakata gelme durumu var.Onun icin 100dolarlik batarya icin 2000$lik notebook'u tehlikeye atmayin...
-
rene dimişki :
---------------------
Kolanın kapağı kayboldu a.k. 1 saatir onu arıom nese
---------------------
zauhauhauh yarıldım yav :D
abü benim toshiba laptop var pili gitti 30 dk ya gidio ya gitmior siz en iyisi kullanırken çıkarın pili ben ettim siz etmeyin..
-
cxa1191s bunu yazdı:
-----------------------------
Nereden böyle abuk subuk şeyleri düşünüyorsunuz anlamadım. Batarya dizüstünün bir parçası, yaparken aklınıza gelen sorunlarıda düşünmüşlerdir. Kaldıki batarya o makinenin güvencesidir; yedeğidir. Baba araba aldım ama motoru eskimesin, çıkarıyım ben onu 2 at bulup onları koşşam olurmu gibi birşey yav.
-----------------------------holy ve rene hocamda konuya ilgi gösterdiğine ve tavsiyede bulunduguna göre abuk subuk bir şey deilmiş dimi kuzum (avatarda dolayı kuzum) :D
-
aq benim batarya bide 9 cell masallahı var 4 saat gidio yazık olmasın cıkaram bari
izmir-antalya arası 5.30 saat sürüo kamil koc ta wireless var sömürüom onu eskimesin pil :D 3 saat sonra mola oluyo denizlide mescitte şarj ederim 3 saat gitsin yeterki :D
-
ARKADAŞLAR PEKİ NEDEN KURU AKÜLER PİLLERİN BELİRLİ BİR ÜRETİM VE TKETİM TARİHİ VAR KULLANILMAYAN BATARYALAR PİLLER ÖMÜR BOYU DEVAMLI ÇALIŞIR ? BU MANTIK YANLIŞ PİLİN YAPILIŞINDA BELİRLİ BİR ÖMÜR VARDIR DEVAMLI ŞARJ OLUP BOŞALMASI PİLİN ÖMRİNİ BİTİRİR AMA ÇIKARIP SAKLAMAKTA MAKİNANIN ÖMRÜNÜ BİTİRİR. ÇIKARIP SAKLADINIZ NEKADAR SAKLAYACAKSINIZ? SİZİN MAKİNANIZ SENEYE YARI YARIYA FİYAT KAYBEDECEK YANİ RAHAT RAHAT KULLANIN UNUTMAYIN BU ARADA NOTEBOOK KISA İŞLERİ HALLETMEK İÇİN KULLANILAN BİR BİLGİSAYAR 24 SAAT AÇIK KALMAYA TASARLANMAMIŞTIR ZATEN EĞER 24 SAAT AÇIK TUTARSAN ISINMADAN DOLAYI BÜYÜK HASARLAR ALIYOR EĞER BİRDE NOTEBOOK TABLASI(ALTLIĞI) KULLANMIYORSAN ATEŞ GİBİ ISINIYOR YANİ ANLAYACAĞIN PİLİ DEĞİL MAKİNAYI ÖLDÜRDÜN PİLİ SAKLA 1 SENE SONRA MAKİNA DEĞİŞ :)))