Laptopun Ekranı Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    ardaşın acer aspire 3054 model bi laptopu vardı nasıl olduğunu anlamadım ama ekranı kırılmış yetkili servis değişime 300 ytl istiyo acaba bildiğiniz bi servis varmı ucuza halledebilecek yada bu işi yapan biri varsa ne kadaraya yapar lütfen bi yardım edin

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Garantilisiyle bedava yapıyo hp şansen denedik tekme attı kanka ekran patladı hp garanti kapsamında beleş yaptı :)

o teknik servsi e selam söyle sen en iyisi samsun masa üstü bi monitör al alt tarafını ona bağla artık öyle kullan :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

konuyu zamansız açtığımdan dolayıdır diye düşünüyorum koskoca tbt de bu işi yapan birileri yok mu varsa pm atsın lütfen

laptop benim olsa ekransız kullanırım ama benim değil zor durumdayım

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hangi ildesin???

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hangi ildesin???

istanbul / etiler

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    ekranın kopar oraya monitör tak :Syada ekranı kullanma laptopda monitör girişi varsa al monitörü bağla kullan

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:
    ekranın kopar oraya monitör tak :Syada ekranı kullanma laptopda monitör girişi varsa al monitörü bağla kullan

PlatypuS bunu yazdı:

laptop benim olsa ekransız kullanırım ama benim değil zor durumdayım

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Sitede beni tanıyan tanır.Bir çok kişiye yardımcı olmuşumdur.İstanbulda kendi firmam var.Sadece Laptop teknik servis ve satış hizmeti veriyoruz.Laptopla aklına gelebilecek her ne varsa var.Kırık ekran değişiminden tut da anakart bga chipset değişimine kadar laptpla alakalı her türlü teknik servisi yapıyoruz.Kırık ekranı hiç bir firma garanti dahilinde yapmaz.Eğer istersen yardımcı olabilirim

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar.. konuyla alakalı bişey söyleyım hemen :D laptop alırken.. laptopunuzu sıgortalı yaptırmaya calısın.. örn: parca sorunlarında vs ekran kırılmasın 300 ytl cepten vermezsınız.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    Arkadaşlar.. konuyla alakalı bişey söyleyım hemen :D laptop alırken.. laptopunuzu sıgortalı yaptırmaya calısın.. örn: parca sorunlarında vs ekran kırılmasın 300 ytl cepten vermezsınız.)

1. cisi laptopdaki hiç bir arıza 300 tutmaz :) Ekran bile ortalama 220 lira

2.Bu sigorta olayını çok gördüm.Bir sürü müşterim sekeşer sigorta ile sigortalattırılmış hp aldı.Çalıntı hariç hepsine bir bahane buluyorlar karşılamıyorlar.Çalıntıyıda 40 dereden su getirirler artık

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek

GittiGidiyor.Com sitesi bit pazarıdır. Ne ararsanız bulursunuz.

Naçizane tavsiyem şudur: sitede toptancı konumunda olan biriyle ya da notebook markanızın parçalarını satan bir satıcı ile görüşün. Parçayı sağlam ve emîn bir şekilde temin edip, bölgenizde bulunan en yakın teknik servise monte ettirin.

Hayırlı akşamlar.

NOT: Teknoloji geliştikçe zati masaüstü ve dizüstü bilgisayarların fiyatları oldukça düşüyor. Bir ekrana bu kadar para vermek, bana göre saçmalıktan başka birşey değil. Kanınızın son damlasına kadar aramaya devam edin. :)

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
Toplam Hit: 3919 Toplam Mesaj: 25