Laptopun Ekranı Kırıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Hoca.. ben golddan toshiba  nın p300 d makınasını aldım 120 lirada verip sigorta yaptırdm adamlar en kucuk hatada makınayı degısım yapıyorlar.örn aletının ekranında sorun oldu su doktun:) ekranı sıgorta degıstırır..bunu bizzat teknık servis söyledi :) . . zaten teknik servis olayındada.. toshiba.. en iyisidir.)    hp de aldım hoca pavilion.. adamlar ucretsız sıgortasını verdı calınmaya vs su dokulmeye ..vs vs  sigorta her zaman iyidir :)  3.cü sınıf sıgorta sırketınden yaptırırsan sorun cıkartması normaldir.) zaten

1. cisi laptopdaki hiç bir arıza 300 tutmaz :) Ekran bile ortalama 220 lira // dediğin olayda.. her markaya ve laptopa gore degısır hoca :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sitede beni tanıyan tanır.Bir çok kişiye yardımcı olmuşumdur.İstanbulda kendi firmam var.Sadece Laptop teknik servis ve satış hizmeti veriyoruz.Laptopla aklına gelebilecek her ne varsa var.Kırık ekran değişiminden tut da anakart bga chipset değişimine kadar laptpla alakalı her türlü teknik servisi yapıyoruz.Kırık ekranı hiç bir firma garanti dahilinde yapmaz.Eğer istersen yardımcı olabilirim
    Evet katılıyorum bende işin içindeyim.Teknosada çalışıyorum.Ekranın patlaması tamamen kullanıcı hatasıdır.servis inde 300 ytl ile yaptırman en mantıklısı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

VoLaTiLe bunu yazdı:

GittiGidiyor.Com sitesi bit pazarıdır. Ne ararsanız bulursunuz.

Naçizane tavsiyem şudur: sitede toptancı konumunda olan biriyle ya da notebook markanızın parçalarını satan bir satıcı ile görüşün. Parçayı sağlam ve emîn bir şekilde temin edip, bölgenizde bulunan en yakın teknik servise monte ettirin.

Hayırlı akşamlar.

NOT: Teknoloji geliştirkçe zati masaüstü ve dizüstü bilgisayarların fiyatları oldukça düşüyor. Bir ekrana bu kadar para vermek, bana göre saçmalıktan birşey değil. Kanınızın son damlasına kadar aramaya devam edin. :)

Tamam işte birader gitti gidiyordaki en büyük notebook yedek parça satan kişi benim :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    Benim de başıma geldi,ne kadar acıdır bilirim...Ben 17'' Toshıba LCD Tv aldım, laptopun ekranını da kırdım attım masaüstü oldu.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan_ssl
    gokhan_ssl's avatar
    Erkek
    lan @PlatypuS sen o ekranı 300den aşşağı yar..ağımı yaptrırsın.. bende kırmıştım çünkü.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    pm at yardımcı olmaya çalısırım teknik servisim

Do you mind if I smoke?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

valla cok degıl 2 hafta once ben de de bu sorun vardı teee kıbrıslardan gittim istnabulda swordfıshın yanında yaptırdım sadece bı tavsıye swordfısh ıle ırtıbata gecmen

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet hacilar Swordfish haciya bende notebook gonderecem bu hafta.Google da falan laptop ekrani , lcd panel falan diye aratmayin , dire bu haci cikiyor zaten karsiniza :) Sagolsun elinden geldigi kadar yardimcida oluyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar dediğim gibi Laptop adaptör batarya lcd ekran ve diğer bütün yedek parçalar konusunda yardımcı olabilirim.Tbt den kimsenin kazıklanmasını istemem :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    benim dayım tornacıda yaptırmıştı sende bi uğra tornacıya emrowda bilir laptop eskiydi ama olsun ekran gayet güzel gösteriyor.
Toplam Hit: 3920 Toplam Mesaj: 25