folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Lastpass Kullananlar İçin Hatırlatma

Lastpass Kullananlar İçin Hatırlatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Son 2 yıldır 1Password kullanıyorum ve iyice alıştım. Pahalı; ama başka alternatife alışabilir miyim bilemiyorum. Hani dolar 1-2 saatliğine 3-4TL olursa 10 senelik ödeme yapacağım.
    Erhan Yakut ve arkadaşları yerli bir çözüm geliştiriyorlar, gözatmak isteyen olursa link bırakayım:

https://github.com/passwall

CanKirca tarafından 03/Mar/21 00:39 tarihinde düzenlenmiştir

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Piratebay bunu yazdı

Dediklerine göre 16 mart itibariyle çoklu cihaz girişi kapanacak. Sadece tek bir cihaz üzerinde oturumunuzu açtığınızda diğerlerinden sürekli çıkış yapacak. Premium için aylık 2.25 $ istiyolar. Dolar 1 tl olmadığından dolayı başka alternatiflere baktım.

Şuan bitwarden kullanıyorum. Lastpassın yaptığı işi yapıyor. Hatta daha stabil diyebilirim. 

Ekstra olarak open source olduğu için kendi sunucunuza kurup kullanabiliyorsunuz.

Kısa bi hatırlatma konusuydu okuduğunuz için tşkler

sadece tek 1 cihazsa sorun yok devamlı girmeye razıyım şifremi

yinede bitwerden e taşıdım

DJ_Alper tarafından 03/Mar/21 10:26 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Olum siz nası bi kıralsınız lan?!? 

Yana yana eski kart bilgilerimi bulmaya çabalıyordum ve konuyu görünce bi zamanlar lastpass kullandığım geldi aklıma. 

La google datalarını bile indirmek zorunda kaldım orada bile bulamadım, lastpass sayesinde 2013 yılından beri kullanmadığım banka hesabıma girdim harbi efsosunuz 

Google'ın şu olayından da harbi yılmaya başlamıştım ya 

SweetyVolty tarafından 03/Mar/21 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Piratebay bunu yazdı

Dediklerine göre 16 mart itibariyle çoklu cihaz girişi kapanacak. Sadece tek bir cihaz üzerinde oturumunuzu açtığınızda diğerlerinden sürekli çıkış yapacak. Premium için aylık 2.25 $ istiyolar. Dolar 1 tl olmadığından dolayı başka alternatiflere baktım.

Şuan bitwarden kullanıyorum. Lastpassın yaptığı işi yapıyor. Hatta daha stabil diyebilirim. 

Ekstra olarak open source olduğu için kendi sunucunuza kurup kullanabiliyorsunuz.

Kısa bi hatırlatma konusuydu okuduğunuz için tşkler

sadece tek 1 cihazsa sorun yok devamlı girmeye razıyım şifremi

yinede bitwerden e taşıdım

güzelmi lastpass dan eksik kalan bir yanı varmı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

senelerdir bitwarden kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım, sürekli patlamıyor lastpass gibi :)).

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

senelerdir bitwarden kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım, sürekli patlamıyor lastpass gibi :)).

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 2788 Toplam Mesaj: 17
bitwarden last lastpass pass