Lastpass Kullananlar İçin Hatırlatma
-
Son 2 yıldır 1Password kullanıyorum ve iyice alıştım. Pahalı; ama başka alternatife alışabilir miyim bilemiyorum. Hani dolar 1-2 saatliğine 3-4TL olursa 10 senelik ödeme yapacağım.
CanKirca tarafından 03/Mar/21 00:39 tarihinde düzenlenmiştir
Erhan Yakut ve arkadaşları yerli bir çözüm geliştiriyorlar, gözatmak isteyen olursa link bırakayım: -
Piratebay bunu yazdı
Dediklerine göre 16 mart itibariyle çoklu cihaz girişi kapanacak. Sadece tek bir cihaz üzerinde oturumunuzu açtığınızda diğerlerinden sürekli çıkış yapacak. Premium için aylık 2.25 $ istiyolar. Dolar 1 tl olmadığından dolayı başka alternatiflere baktım.
Şuan bitwarden kullanıyorum. Lastpassın yaptığı işi yapıyor. Hatta daha stabil diyebilirim.
Ekstra olarak open source olduğu için kendi sunucunuza kurup kullanabiliyorsunuz.
Kısa bi hatırlatma konusuydu okuduğunuz için tşkler
sadece tek 1 cihazsa sorun yok devamlı girmeye razıyım şifremi
yinede bitwerden e taşıdım
DJ_Alper tarafından 03/Mar/21 10:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Olum siz nası bi kıralsınız lan?!?
Yana yana eski kart bilgilerimi bulmaya çabalıyordum ve konuyu görünce bi zamanlar lastpass kullandığım geldi aklıma.
La google datalarını bile indirmek zorunda kaldım orada bile bulamadım, lastpass sayesinde 2013 yılından beri kullanmadığım banka hesabıma girdim harbi efsosunuz
Google'ın şu olayından da harbi yılmaya başlamıştım ya
SweetyVolty tarafından 03/Mar/21 12:51 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
Dediklerine göre 16 mart itibariyle çoklu cihaz girişi kapanacak. Sadece tek bir cihaz üzerinde oturumunuzu açtığınızda diğerlerinden sürekli çıkış yapacak. Premium için aylık 2.25 $ istiyolar. Dolar 1 tl olmadığından dolayı başka alternatiflere baktım.
Şuan bitwarden kullanıyorum. Lastpassın yaptığı işi yapıyor. Hatta daha stabil diyebilirim.
Ekstra olarak open source olduğu için kendi sunucunuza kurup kullanabiliyorsunuz.
Kısa bi hatırlatma konusuydu okuduğunuz için tşkler
sadece tek 1 cihazsa sorun yok devamlı girmeye razıyım şifremi
yinede bitwerden e taşıdım
güzelmi lastpass dan eksik kalan bir yanı varmı
-
-