Lazer Epilasyon (Sakal)
-
çok acıtıyormuş yalnız :F ağda yaptırın daha iyi diyorlar :F
-
darq bunu yazdı
Merhabalar, elmacık kemiğimdeki sakal üstü kıllarım (berberim sağolsun) sakaldan farksız çıkmaya başladı kısmeyse gidip sakalı çizdirecem, Ankara da önerebileceğiniz bir epilasyon merkezi varmıdır hani yakınınız gitmiştir siz gitmişsinizdir ?
hazır konusu varken tekrar açmayayım dedim. İstanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz mekan var mı?
-
benımde bı gıtmem lazım vucudun ust kısmı ıcın. acep kaca maal oluyor kı
-
benim arkadaş yaptırıyo kaşlarına ve dedıgın bölgeye 20 lira seyansı 5 seyansa bıtıyo dedıler saç gıbıydı gözlerının altı sakalı geç ılk seyansda sıfırlandı nerdeyse ama bayagı agrısı varmış kökleri yakarken felan göğsüme yaptırmayı düşünüyordum tırsmadım degıl hayvan gıbıyım omuzlarımda bile çıkmaya başladı
-
HoLYSeRo bunu yazdı
benim arkadaş yaptırıyo kaşlarına ve dedıgın bölgeye 20 lira seyansı 5 seyansa bıtıyo dedıler saç gıbıydı gözlerının altı sakalı geç ılk seyansda sıfırlandı nerdeyse ama bayagı agrısı varmış kökleri yakarken felan göğsüme yaptırmayı düşünüyordum tırsmadım degıl hayvan gıbıyım omuzlarımda bile çıkmaya başladı
aynen hacım omuzlarda sırtta cıkmaya basladı carlı olacaz yakında :D
-
amk benim berber saç sakal ense gözaltı adam traşı bile ustura ile ediyor..
takip
-
istanbulda fiyatları nedir bunların bilen var mı?
google da arattırdım , güvenilir bir siteye ulaşamadım , fiyat konusunda .
-
bazen tahribattamıyım diyorum bütün pencereleri kapatıyorum hatta oturumu sonlandırıyorum yeniden giriyorum ve bidaha bidaha şok oluyorum :D bu nasıl bir konudur tüyden kıldan konumu olur :D
-
DanqerLine bunu yazdı
bazen tahribattamıyım diyorum bütün pencereleri kapatıyorum hatta oturumu sonlandırıyorum yeniden giriyorum ve bidaha bidaha şok oluyorum :D bu nasıl bir konudur tüyden kıldan konumu olur :D
merhaba bız dunyalıyız :D
-
ağdanın forrmülünü bilen varmı kızlar :D