Lazer Epilasyon (Sakal)
-
arkadaşlar banada ankarada kral 1 berber lazım.. öylesine gidip çayını içesim geldi adamın ama kral olucak ona göre konu açıcam birazdan beklerim oraya da yorumlarınızı :F
-
buruksu bunu yazdı
ağdanın forrmülünü bilen varmı kızlar :D
hasan 2 salak osman 4 tane yane 6 adam lazım ağdayı yapmak için 5i seni tutyor 1i ağdayı çekiyor
-
zone bunu yazdıburuksu bunu yazdı
hasan 2 salak osman 4 tane yane 6 adam lazım ağdayı yapmak için 5i seni tutyor 1i ağdayı çekiyor
ya yok be ya sizde he berber benim sakalı düzeltmek için yaptı dediğin kadar değil ama gözünden bi kaç damla yaş çıkıyo :)
-
buruksu bunu yazdı
kahkaha attım :D
-
aklıma bi anda bu adam geldi :))))))
http://www.youtube.com/watch?v=i8mzLKz2XoI
leadertay tarafından 17/Nis/13 08:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Gitme derim boşuna, sir ağda al.
Bi kutu sir ağda aldım bide bantlarını omuz,ense,yanaklar çektirdim biradere ilk seans fena bi terletiyor ama 2-3 senans sonra çıkan tek tuk kılları elinle tutup çekiyorsun acı diye bişey hissetmiyorsun kök iyice zayıflıyor.
ama krem veya jel almayı unutma temizlemek için mikrop kapmasın.
-
hacım 20 liraya 5 seansta bitiyosa herkes gider. kız ark lazerle aldırmıştı. aldırdı dediğim de ayak parmağından kaşına kadar komple 1200e almışlardı. aldıkları dediğim de zaten bi erkeğin ilkokulda çıkan tüyü sayılır :D hayvan gibi kılı 60 liraya alıyolarsa bi bit yeniği ararım şeftali tüyü gibisini 1200e aldıran görünce inanamadım :)
-
kıldan tüyden muzdarip amma insan varmış. Takipteyiz :D