Lazimsakoysepete.Com
-
Hocam hayırlı olsun şimdiden. Umarım başarılı olursunuz.
-
gfdfsdf amk ya incir den sıte alıp sıte actım demeyın arkadas.
eger varsa 1 mılyon tekıl hıtlı sıtenız yonlendırın bıraz kazanırsınız komısyonla kı zaten o hıtte sıten varsa adsense kasarsın
-
hayırlısı olsun hocam gayet hoş olmuş :)
Edit : Bu arada hayırlı işler boş kazançlar :)
erc tarafından 14/Ara/15 10:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Incir :(
-
hipokondriyak bunu yazdı
gfdfsdf amk ya incir den sıte alıp sıte actım demeyın arkadas.
eger varsa 1 mılyon tekıl hıtlı sıtenız yonlendırın bıraz kazanırsınız komısyonla kı zaten o hıtte sıten varsa adsense kasarsın
Ne diyelim arkadaş? Bir satış ortaklığı var ortada ve güzel planlanmış ve karşılıklı çıkar ilişkisine dayalı bir sistem ve ne satacağıma yada ne satmayacağıma da ben karar verebiliyorum. Belli noktalara kadar esnek ve yeni bir model. Herkesin muhakkak bir yorumu olacaktır, kimine göre mantıksız, kimine göre saçma, kimine göre fırsat vs... Benim de tanıdığım dostum olmasaydı, görmeseydim elemanı bende bu şekilde konuşurdum. Fakat uzaktan göründüğü gibi değil müritler. Herneyse...
Şuan bu işten arkadaşım gayet de iyi paralar kazanıyor. Hatta hiçbirşey yapma sadece eğitimlere bile gitsen birçok konuda faydası oluyor kişisel gelişim anlamında.
Var mı hocam bir sipariş :)
Bu arada tüm iyi temennilere tekrardan teşekkürler.
-
Hayırlı olsun hocam :)
Altına bir sürü insan alıp, o insanlardaiyi satış yapmadıkça kazanamayacağın bi sistem olduğu için kolay gelsin diyorum :)
Anlatılan herşey çok mantıklı, sistem mantıklı vs vs ama kazanan tanıdığım yok. 3-4 tane arkadaşım aynı gazla giriştiler hepsi de bıraktı :)
Hediye çekleri bile yandı 1 sene geçinc eöyle düşün :) Kazandığını duyduğum 2 kişi var bu kişilerle bağlantılı olan ama görmüşlüğüm yok, hep dıdısının dıdısı :)
Hayırlı olsun :) -
Hayırlı olsun.
Şu İncir'e bi ısınamadım.
-
Şu sokakta sizi zengin edicem diye zincire dahil etmeye çalışanların internet ortamındaki hali mi bu ?
yok altına 3 kişi alırsan, onlar da altına 2 kişi alırsa şu kadar para kazanıyon diye kafa mikenlerdense hayal hocam o işler.
-
ozgunlu bunu yazdı
Şu sokakta sizi zengin edicem diye zincire dahil etmeye çalışanların internet ortamındaki hali mi bu ?
yok altına 3 kişi alırsan, onlar da altına 2 kişi alırsa şu kadar para kazanıyon diye kafa mikenlerdense hayal hocam o işler.
Hoca bunda altına adam al o sana kazandırsın şeklinde bir yaklaşım yok. Altında adam olabilir ama sen çalışmazsan altındaki adım seni 5 e de katlayabilir. Yani yok öyle bir dünya çalışmadan kazanmak. Dediğim gibi benim arkadaş iyi paralar kazanıyor.
-
Daft bunu yazdı
230 000 ürün diyince gözüm direk incir aradı ve buldu