Lazimsakoysepete.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

tbt nin avantajları. dolandırıldığımda koyacak para miktarı olan her alışveriş için size danışabilme lüksüm var. iyi ki varsınız la.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı

Bildiğin titan...

https://eksisozluk.com/entry/51008326

Geçmiş olsun hocam.

güzel yazı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bence e-ticaretin en güzeli el yapımı işleri basit bir site üzerinden havaleyle satış yapmak. bir süre güven kazanıp sonra insanları üstüne çekmek lazım. Hazır paket ürüleri her yerde satıyorlr zaten. ama el işi kadınlara göre şeyler satan ve bunu sadece blog sayfasıyla yapan kişileri biliyorum. temiz ve riski olmadan kazanıyorlar parayı. önce sipraişle başlıyorlar sonra da ellerinde stok bile bulundurmaya başlayorlar.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

piramitli zincirli şeylere networklere falan yeni başlayan herkes feci şekilde savunuyor birkaç ay sonra bir sessizlik çöküyor. not: incirin nasıl bir sistem olduğunu bilmiyorum gördüğümü söyledim eğer o tarz bir şey ise.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx
    xxx's avatar
    Erkek

2003 kayıtlı mürid bile bu tongaya düşüyorsa incir.com cidden iyi paralar kaldırıyorrr..

Selam ve dua ile(f)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Bence sloganın şu olsun.. ;

"Lazımsa koy sepete, lazım değilse sepet sana koysun.." :(

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

Köken itibariyle e-ticaret Türkiye'de dışa bağımlı.

Yerli üretim demirbaşlar (Arçelik, Beko, Vestel vb.) ise kendi pazarlamalarını kendileri yapıyorlar.

Yabancı üretimler de öyle (Apple, Samsung, LG vb.)

Bu durumda geri kalan ürünler şu kısımlara ayrılıyor:

A) TV pazarlama ürünleri

B) Kore, Uzak Doğu replika ya da düşük kalite ürünler

C) Melez ürünler (markasız, 3. parti destekli eşyalar)

Başlıca Çin yahut PRC siteleri banttan tüketiciye endeksiyle aracılara lokma bırakmadan kendi satışlarını kendi kanallarından yapıyorlar: Fasttech, Ali Express, Deal Extreme, Gear Best vb.

1. nesil internet e-ticaret kullanıcısı ya bu kanallardan ya da yan kanallardan alışverişini yapıyor. Yan kanallar: Sahibinden & GG

Bu durumda yan kanallar dışında fiziki mağazalar (D&R, Tchibo vb.) ve küçük kobi (Bunlardan İstiyorum, BuldumBuldum, Hediye Denizi vb.) pastayı bölüşüyor. 

Zaten kült olmuş satıcı kanalları dışında stoklu çalışmayıp (HepsiBurada) refere yöntemiyle kırıntıya razı ve olta atan 3. parti site ya dolandırıcı ya da hayalperesttir. 

Geçenlerde sosyal gözlem olsun diye Tahtakale'yi baştan aşağı uç-buçak gezdim. Tek tek tüm hanlara girip çıktım. 

Ürün lotu bazında en çok çeşit Şark Han'da bulunmakta. Bu han öyle bir yer ki, entellektüel seviyesinin çok yüksek olduğunu görünüşünden farz ettiğimiz pek çok fütiristik tip elde poşet, sırtta valiz ürün almaya buraya gelir. 

Yine bu handa dükkan sahipleri olan zenci ve Çinlileri size Türkçe konuşarak birşeyler satmaya çalışırken görebilirsiniz.

Diyeceğim, para, yetenek, zeka, yaratıcılık, orijinal fikir, ekip, uluslarası seyahat, kültür, yabancı dil, deneyim, itibar, öngörü, etik, ahlak gibi yetilerden birçoğuna sahip değilseniz piyasada var olamaz beyhude kürek çekersiniz.

TiThousand tarafından 15/Ara/15 03:17 tarihinde düzenlenmiştir

‎‎‎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

mağazan vardır ürünlerini online satmak istiyosundur çok mantıklı bi sistem. herkes her ne kadar web developmet gurusu gibi görünsede aslında değil :) olayı ben saadet zincirinden çok franchising olarak gördüm. ama sıfırdan bu işe girip başkalarının ürünlerinden komisyon almak banada saçma geliyor 

Si vis pacem para bellum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

mağazan vardır ürünlerini online satmak istiyosundur çok mantıklı bi sistem. herkes her ne kadar web developmet gurusu gibi görünsede aslında değil :) olayı ben saadet zincirinden çok franchising olarak gördüm. ama sıfırdan bu işe girip başkalarının ürünlerinden komisyon almak banada saçma geliyor 

+1

Hocam özetle aslında olay bu. Burada çok spekülatif bilgiler verildi, herkesin kendi düşüncesi bu saygı duymak lazım. Bu sistemde kişinin performansı önemli; yani altına eleman ekle onlardan kazan sen yat YOK! O yüzden ben burada zamanla yaşadığım tecrübelerimi paylaşacağım. Kendi arkaşadaşımın tecrübeleriyle bu işe girdim ve kendisi de almış başını gitmiş durumda. Neyse öle işte...

Not late for nothing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Diğer konunuz kilitli olduğu için buraya yazıyorum kusura bakmayın zaten orada da belirtmişsiniz bu tarz konuları diğer konuda konuşalım diye. 
    tee 17 Aralık'ta açtığınız konunun başlığını nasıl değiştirebiliyorsunuz güncel kampanyaya dair :) admin, mod , holy'nin kuzeni falan mısınız :)

.