L'carnitine Ve Diğer Destek Ürünleri Hk
-
Evde 5 kg iki dambel var ayrıca birde yay var. Muhtemelen bir müddet evde çalışcam. Haa bu arada başkan söylemeyi unuttum. Bende kronik astım var. Kardiyoyu bu yüzden çok sıkı ve bir anda abanamıyorum alıştıra alıştıra...
-
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Program önerilerini beklemelerdeyim
-----------------------------Gece uyuya kalmışım Hocam :) Sorry...
Program Önerilerine gelince ;
Şimdi hocam sende astım olduğu için ağır bir program yazmam imkansız. Fakat Sabah kahvaltıdan sonra yapıcaksın sporu, değişiklik yapmamız lazım orada.
Büyük kas Gruplarına yönelik çalışmalar yapılacak bunlar
Koşu bandı var ise evde ( hafif tempo Koşu ), yok ise dışarıda Belirli tempo'da uzun mesafe yürüyüş ( Nefesini iyice açmak için )
Ağırlık antrenmanı ;
1.Gün
Spor öncesi Her Sabah bütün programına uzun mesafe yürüyüş ve koşuyu ekleyeceksin. kısa süre sonra nefes alma ( astım ) problemide büyük ölçüde azalacaktır.
Göğüs
- Flat dumbell Bench Presses: 5 Sets x 8 Tekrar
- Incline Dumbbell Presses: 4 Sets x 8 Tekrar
- Flat Dumbbell Flyes: 3 Sets x 8 Tekrar
Kol
- Dumbbell Curls: 4 Sets x 8 Tekrar
- Hammer Curls: 4 Sets x 8 Tekrar
- Dumbbel Preacher Curls : 4 Sets x 8 Tekrar
2. Gün
OMUZ
Neck Dumbell Press : 4 Sets x 8 Tekrar
Latarel: 4 Sets x 8 Tekrar
Arnold Press : 4 Sets x 8 Tekrar
Dumbbell Lateral Raises : 4 Sets x 8 Tekrar
ARKA KOL
Lying Dumbbell Extensions : 4 Sets x 8 Tekrar
Dumbbell French : 4 Sets x 8 Tekrar
Dumbbell One Kickbacks : 4 Sets x 8 Tekrar
Bu Proğramda Değişik kas guruplarına Kendi hacimlerine göre doğru baskıyı yapacak ağırlığı girmen için ayarlı dumbel kullanmanı tavsiye ederim fakat yoksada çok problem değil. zaten spor salonuna gidecem diyorsun orada dahada uzunnnn bi liste yapılır ölçülerine göre.
mümkünse 2 bölge arasında en az 15-20 dk dinlenmeni tavsiye ediyorum astım'dan dolayı örnek (göğüs 15-20 dk ara kol)
Setleri Yeni başlayacaksan ( öyle tahmin ediyorum) bir ay boyunca 3 x8 2. ayda 4x8 3 aydan sonra 12-10-8-6 şeklinde yapabilirsin.
Beslenmeye dikkat Ediceksin hocam sürekli. 3. Gün içinse evde mekik Tarzı haraketler yapacaksın mide çalışması için ( Mekik Çekerek Göbek Gitmez unutmayın )
Geçikme için sorry tekrar.
-
Yok önemli değil o. En azından üstünde düşünmüşsün.
Programı excel dosyası ile görsel hale getirip odaya saıcam en azından ne yi yaptım neyi yapmadım gibilerinden. Birde yiyecek listesi çıkardım. Yasaklılar ve izinlileri şeklinde. Tek problem şu; Mesele lat dumbell Bench Presses demişsin müdür ben bu hareketin ne olduğunu gugıl dayıya ve yutup emmide ki videolara sormak zorunda kaldım. Belli ki konuda bilgi sahibisin; şu hareketlerin günümüz Türkçesi ile de mealin yaparsan dadından yinmez. Sadece bana değil başka program çıkarmak isteyenler varsa onlarında faydalanacağı birşey olur en azından
-
L-carnitine kulllanarak çok iyi forma girdim.
L-carnitine'i etkin kullanabilmek için kardiyo sırasında bol su içilmesi önerilir.
-
Hocalar ramazan kilo vermek icin uygun mu? Iftardan sonra yapilan spor dengemi bozar mi vs?1.84 boy,97 kilo.Agir hastaligim yok,sigara alkol yok.
Biri bana da bir seyler onerebilir mi?
-
bu tür ilaçlara karşıyım...
özellikle kalbe ve beyne etki uygulayanlara.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Yok önemli değil o. En azından üstünde düşünmüşsün.
Programı excel dosyası ile görsel hale getirip odaya saıcam en azından ne yi yaptım neyi yapmadım gibilerinden. Birde yiyecek listesi çıkardım. Yasaklılar ve izinlileri şeklinde. Tek problem şu; Mesele lat dumbell Bench Presses demişsin müdür ben bu hareketin ne olduğunu gugıl dayıya ve yutup emmide ki videolara sormak zorunda kaldım. Belli ki konuda bilgi sahibisin; şu hareketlerin günümüz Türkçesi ile de mealin yaparsan dadından yinmez. Sadece bana değil başka program çıkarmak isteyenler varsa onlarında faydalanacağı birşey olur en azından
-----------------------------Hocam Haraketlerin Yapılış Şekillerini Bana pm Atarsan sana mail olarak yollarım akşam , evdeki pc de mevcut görüntülü şekilde nasıl yapılacağı :) hz. google ye gerek kalmaz ozaman
Edit: Ayrıca Konu içerisindede paylaşımlarını yapacam, kişiden kişiye programlar değişiklik gösterir . ev çalışması genellikle spor salonuna gidemeyenler için ideal'dir
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 15:23'da Dr_X tarafından düzenlendi.