League Of Legends Turnuvası
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------
FCN bunu yazdı:
Genki bunu yazdı:
2 günlük bir oyuncu olarak benide yazın. akali reyiz ile hepinizi çatır çutur keseyim ausdha
Şaka bir yana bende http://www.leagueoflegends.com/ şurdan direk üye oldum oynuyorum rune mune bilmem direk skilleri acar özellikleri dizer oynarım.
Beni güclü bi takima yazarsaniz ve karşıma annie ruhospusunu vermezseniz bende oynamak isterim
-----------------------------benden başka akali olması sevindirdi :D ama 1. belli 2. kim :D (nurse akaliyim)
bence turnuva 2 ayaktan oluşsun biri eu biri us yoksa deplasmana gelmiş oluyo us ta oynayanlar :\
-----------------------------us oynayan pek katılımcı olacağını sanmıyorum :/ sizde aranızda çevirebilirsiniz belki
-----------------------------şaka yapıorum ya maksat konu uplansın eu us farketmez :D lolcüleri görelim ..
-
linux düşmanı oyun şimdiden kaybetti . . .
-
katılıyorum.ki 1 haftadır haywani server sırası yüzünden giremedim ama.bi şekilde toplanabilirsek katılırım
-
katılan arkadaşlar en müsait günü ve saati yazabilirler mi mesajlarını editleyip?
-
bence cumartesi gündüz olsun akşam oyun çöküyo zaten
-
evet en iyisi sabah erkenden yapmak öğleden sonra başlıyor sorunlar 2 - 3 e kadar sürüyor
-
gece 00:00 dan sonra katılabilirim bende. Daha önce de olur ama problem var bu sıra oyunda. saat 23:00- 00:00 ve sonrası uygundur.
Yarrrr! Gankplank ^^
-
Zamanlama yanlış bence 15gün filan bekleyelim derim serverlar ayrılacak west east olacak ozaman yaparız zaten gün içinde oyuna girmek imkansız gibi birşey busy yi geçsen bile sırayı geçmen ölüm gibi ya geceden bırakıcan girip yada dediğim gibi bekleyelim 1hafta filan.
BerserkMonk beni de ekleyin bu arada.
-
katılmak isterim ben de kabul eder misiniz?
nick : Sant1eqo
edit : pazar günü sabahtan itibaren boşum evde bilgisayarı formatladık açılmıyo lol naleti neyi eksik yükledim bilmiyorum :/ kafeden bağlanabilirim siz saat belirleyin de bugün
-
bu oyunu tavsiye ediyor musunuz arkadaşlar türkçe mi görüşlerinizi alayım?