League Of Legends Turnuvası
-
Geçen hafta setup ını sildiydim ya vay arkadaş, baltalıcak ama biraz dotaya çevirsek turnuvayı :)
-
pazarları oynayabilirim onun harici o iş yaş
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
pazarları oynayabilirim onun harici o iş yaş
-----------------------------turnuva kesinlikle haftasonu yapılacaktır.Katılacak arkadaşlar bu konuda rahat olabilirler.Oynayan çoğu kişinin işi gücü var haftaiçi oynamamız biraz sıkıntı olur :) Pazar günüde herkese uyar düşüncesindeyim.Turnuva tarihi haftaya pazar yada cumartesi olabilir.
Senide yazıyorum hocam?
-
Main herom akali :) demekki 3 akali oyuncusu olucak :):):) Bırı turnuvayı vıdeo alabılse cok ıyı olur. Benım pc fazlasından fazla yeterlı ama su vıdeo olayını bı ayarlayamadım.
Bende katılırım bu gece 23:00'dan sonra yapsak cok daha guzel olur aslında . Yarın nolur allah bılır.
-
beyler bana acil yardım edin. Oyunu indirdim kurdum masaüstüne gelen simgeyi tıklıyorum launcher tarzı pencere açılması gerek ama simsiyah bir çerçeve geliyor başkada birşey olmuyor nası oynucam?

-
he ayrıca müritler bi sorum olcak.
ben bilgisayara format attım ne driver varsa alayını yükledim directx 11 yüklü sp2 yüklü yemekten sonra da sp3 ü yükleyecem ama launcher açılmıyo napcaz netcez .s ne eksik yükledim ya
tıklıyorum,ekranın ortasına league of legends yazısı geliyo sonra launcher açılmıyo duruyo öyle
-
interneti o süreye kadar baglatabilirsem katılırım .
-
santieqo bunu yazdı:
ben bilgisayara format attım ne driver varsa alayını yükledim directx 11 yüklü sp2 yüklü yemekten sonra da sp3 ü yükleyecem ama launcher açılmıyo napcaz netcez .s ne eksik yükledim ya
tıklıyorum,ekranın ortasına league of legends yazısı geliyo sonra launcher açılmıyo duruyo öyle
-----------------------------sp3 yüklemen lazım hacım bende de oluyordu
-
SharpShooter bunu yazdı:
santieqo bunu yazdı:
-----------------------------sp3 yüklemen lazım hacım bende de oluyordu
-----------------------------nası ya xp de dx11 desteği yokki ? vista da da 10.1 var ?
-
Bu gece yapacak varsa oynayabiliriz şuan müsaitim