Led Tabela Yaptım Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ana nicke hiç bakmadık. Hocam sen yardımseverdin ya ne için öyle diyon :D. Mesajı edit yapsam da herkes alıntı yapmış artık çok geç.

Ha bak sonra açıklamış zaten kaygusuz hocam :D. Nicke bakmadan alıntı yapıp cevap vermeyim artık en iyisi :D

kadirozdemir tarafından 20/May/14 20:51 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    demir oz, :D gonul isi bakarsin yapar, paraya da ihtiyac var.
    ne demisler; kiyakciligin sonu ayakcilik(arda turan?). gonul telinin uygun nota'sina basacan.. XD RitmFarbRacourci tarafından 20/May/14 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hocam görsel anlatımını yapsan nasıl olur. diğer konuyu gördüğümde görseller kaybolmuştu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ohaaa ya ufacık şeye 750 ₺ mi istediler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek

İşten güçten 2 dk foruma girmedik ne geyik dönmüş be arkaaş :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musa-90
    musa-90's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

:) 

uzun uzun yazdım ama internet gitti geldi bütün yazdıklarım gitti.

kısa ve öz yazıyorum.

kurduğun panel gruplaması yanlış.

onları 3 er 3 er 3er değil.

2 şer 2 şer 2 er 2 şer yapmalısın. toplamda 8 panel olur. 9 olmaz.

kullandığın kart TF- AU serisi. power led programından asla düzeltemezin bu sorunu uğraşma

C Serisi kart alıcaksın ve 6 çıkışlı olan c serisi hangisiyse onu kullanmalısın C3 mü neydi hatırladığım.

bu arada led tabela değil kayan yazı yaptığın iyi akşamlar.

Yani hocam demek istediğin.

2 tane yana yana gelecek ve 32 cm olan kenardan, 64 cm yapacak. (malesef benim tabelayı koyacağım alan 54 cm)

Peki ben ne yapmışım 16 cm olan kenarlardan 3 tane panel yan yana getirmişim. 48 cm yapınca oh be kurtardı camın önüne koyarım düye düşünüyordum.

Anladığım kadarıyla şuan için kartı değiştirsemde birşey fark etmeyecek.

Eyvallah kardeşim yardımların için...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bende dukkana boyle bırsey yaptırcam ama cok para ıstıyorlar uygun yollu yapan bırısı varsa buradan yaptırayım .. veya anlatabılırsen kendım ugrasayım dısardan gıdıp kazıklanarak almak ıstemıyorum acıkcası.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

hocam bende dukkana boyle bırsey yaptırcam ama cok para ıstıyorlar uygun yollu yapan bırısı varsa buradan yaptırayım .. veya anlatabılırsen kendım ugrasayım dısardan gıdıp kazıklanarak almak ıstemıyorum acıkcası.

Yurtdisina gidiyorum pazar aksam gelince ararim pm yaz

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3072 Toplam Mesaj: 19