Led TV Tercihi Yorumları Bekliyorum
-
LG 37LS5600 LED TV mi? http://www.electroworld.com.tr/p/lg-37ls5600-led-tv/
UE-32ES5500 Samsung Led Tv mi? http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-32es5500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,32371.html
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Samsung'da bildiğiniz gibi SMART özelliği var çeşitli uygulamalar indirebiliyorsunuz...
Bu yüzden Samsung tercihim gibi ama diğerinin de ekranı büyük yorumlarınızı bekliyorum...
-
öylesine gönderilmiş bi linktir.
-
birisi 22 diğeri 47 inc LG var ben de çok memnunum. LG iyidir.
-
55 inc LG led var çok iyi.
Beyler ben 3d almak yerine 2D nin alabildiğim en üst sınıfını aldım 2 sene önce, zaten pek content de yoktu 3d.
Şimdi nasıl 3d tvsi olanlar 3d izlicek bişiler bulabiliomusunuz?
-
@Holyone Torrentler'e bol bold 3dler düşüyor. Keyifli.
zfc tarafından 19/Eki/12 14:15 tarihinde düzenlenmiştir
@streetw1se 3d alacaksan LG (pasif 3d teknolojisinden dolayı) 2d alacaksan samsung (daha canlı renklerden dolayı).
Gayet kolay bir seçim aslında. -
İkinci linkteki tvnin aynısını geçen gün Saturn de gördüm 690tl idi fiyatı. Hatta o paraya Smart TV olur mu diye şaşırmıştım.
-
Valla Arkadaşlar Sizlere Bir Tavsiyede Bulunacam Ama Yaparsınız Ama Yapmazsınız, Yada Yapamazsınız Bilemem... Tavsiyem Yapabilenler İçindir.
Aldığınız Tv nizi, Kapağını Açın, Garantisi Bozulur Demiş Oliyim.. Garanti Koşullarına Aykırı Bir Girişimdir... Ancak Bunu Uygularsanız Garanti İle Bir İlişkiniz Olmayacak Çünkü Arıza Olmayacak... Tv niz Yada Monitörünüz İçin Çok Mükemmel Bir Koruma Sağlamış Olacaksınız....İş Şu.: Tv nin İçerisinde Bulunan Besleme Kartı Hariç.. Fişin Bağlı Olduğu Kart değil, Diğer Üzerinde Tuner Olan Kartı, Görüntü Kartını. Kaplayacaz, Size Önereceğim Kaplama Aynı Zamanda Soğutucu Vazifeside Görecek Bir Kaplamadır.. Çok Hassas Olan Bu Kartın, Kapasitif Enerji Boşalmalarından, Yüksek Gelen Isıdan Dolayı Arızalanma İhtimalinden, Yada Nem ile ilgili Sebeplerden Arızalanmasının Önüne Geçmiş Olursunuz..
Zaten Arızalar Genel Anlamda Saydığım 3 Sebepten Olmaktadır..
Kapasitif Ani Enerji Boşalmasından..
Yüksek Isıya Maruz Kalma..
Nem Almaya Maruz Kalma..Diş Deposuna Gidiyorsunuz, Takalon Ve Şanolin Alıyorsunuz.. Tv nizin Kapağını Açıp Kartı Masaya Alıyorsunuz.. Takalon ve Şanolini, Seramik Bir Kapta Karıştırıyorsunuz, Hamur Kıvamından Ziyade Hafif Akışkan Olacak.. Çok Aşırı Akışkan Olmasın..
Kartın Etrafına Karton Sınırlama Oluşturun, Oluşturduğunuz Harcı Üzerine Dökün ve Her Köşesine Yedirin, Sonra Ellemeyin, Bu Kimyasal Çözelti, Isınacak, Çok Isınacak Merak Etmeyin Karta Zararı Dokunmaz Bu Isınma Olayının, Sonrada Soğuyacak, Kart Komple Bir Bütün Kaplanmış Olmuş Oldu... Zaten Normalde de Bu Kart Arızalandığı Zaman Müdahale Edilemiyor, Kaplama Yapmanın Mantığa Ters Bir Yanıda Yok Haliyle..
Soket Kısımları Muhafaza Etmiş Olmanız Gerektiğini Söylememe Gerek Yok Sanırım... Kartı Monte Edin Soketleri Takın.. Tüm Elektronik Aksam Kaplama Altında Muhafaza Altındadır Artık... Televizyonunuzu Güvenle Kullanın.. Uzun Yıllar Bu Şekilde Kullanabilirsiniz... Digital Monitör Ve Tv Lerdeki Uzun Zaman Geçmeden Oluşan Arızasıdır.. Çözümüde Bu Kartın Muhafazaya Alınmasıdır...Edit: Hoca Nerden Esti Şimdi Bu Diyeceksin Biliyorum... Yeni Tv Alacaksın ya, Almışken Uzun Ömürlü Kullan Diye Düşündüm Oradan Esti...
Ama Sorumluluk Almıyorum, Tv Yi Bozarsan Beni İlgilendirmez. :) Bak Açıklamışım, Yapabilen var Yapamayan Var.!
ShockMan tarafından 19/Eki/12 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
zfc bunu yazdı
@Holyone Torrentler'e bol bold 3dler düşüyor. Keyifli.
@streetw1se 3d alacaksan LG (pasif 3d teknolojisinden dolayı) 2d alacaksan samsung (daha canlı renklerden dolayı).
Gayet kolay bir seçim aslında.Bende 3d 32" LED TV düşünüyorum. İlk öneri olarak LG dendi, başka önerisi olan?
-
LG al derim nedenmi smart tv dediğin şeyi 200-300tl ye alacağın bi media box la halledebilirsin.Samsung ne kadar smart olsada açmayacağı dosya türleri olacak, açsada kasacak (örn.büyük boyutlu resimler) adam gibi tarayıcısı olmayacak, kontrol etmen zor olcak.O yüzden al lg bide media box paşalar gibi her şeyi yap.torrent bile indiriyo bazı media box lar
-
HolyOne bunu yazdı
55 inc LG led var çok iyi.
Beyler ben 3d almak yerine 2D nin alabildiğim en üst sınıfını aldım 2 sene önce, zaten pek content de yoktu 3d.
Şimdi nasıl 3d tvsi olanlar 3d izlicek bişiler bulabiliomusunuz?
bir kac gündür fazlasiyla buluyorum
söyleki,
daha önce ne yaptiysam pc ye inen 3d filmleri lg tv de oynatamiyordum,tek caresi filmi usb ye atmak ve izlemekdi,oda tam randiman vermiyordu format desteklenmiyor,convert yapacan falan fisman en fazla trailer falan kücük boyutlu seyler yükleniyordu.
win 8 yükledikden sonra nette 3d ne varsa direk tv den izliyorum.
daha önce olmuyordu ben sekize bagliyorum.
icerik sikintisi böylelikle tarih olmus oldu.
-
ÇOK ÖNEMLİ UYARI..!!!
Samsung led tv baktığını gördüm ve istanbul bilisimden baktığını gördüm istanbul bilisimden sakın samsung alma.. Samsung yetkili servisleri istanbul bilisimin ithal ettiği mallara servis hizmeti vermiyorlar..!
Ben geçen a3D led aldım adam önce telefonda sordu nerden aldın diye hepsibulara dedim tamam dedi geldi neden sordunuz dedim istanbul bilisimden alınanlara bakmıyoruz samsungun böyle bir olayı var dedi