Led TV Tercihi Yorumları Bekliyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

LG 37LS5600 LED TV mi? http://www.electroworld.com.tr/p/lg-37ls5600-led-tv/

UE-32ES5500 Samsung Led Tv mi? http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-32es5500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,32371.html

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Samsung'da bildiğiniz gibi SMART özelliği var çeşitli uygulamalar indirebiliyorsunuz...

Bu yüzden Samsung tercihim gibi ama diğerinin de ekranı büyük yorumlarınızı bekliyorum...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

http://hdtvpolska.com/topic/29019-worlds-first-mega-test-sony-bravia-lcd-led-4k-kd-84x9005-czyli-tv-4k-z-pasywnym-3d-full-hd/

öylesine gönderilmiş bi linktir.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

birisi 22 diğeri 47 inc LG var ben de çok memnunum. LG iyidir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

55 inc LG led var çok iyi.

Beyler ben 3d almak yerine 2D nin alabildiğim en üst sınıfını aldım 2 sene önce, zaten pek content de yoktu 3d.

Şimdi nasıl 3d tvsi olanlar 3d izlicek bişiler bulabiliomusunuz?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

@Holyone Torrentler'e bol bold 3dler düşüyor. Keyifli.

@streetw1se 3d alacaksan LG (pasif 3d teknolojisinden dolayı) 2d alacaksan samsung (daha canlı renklerden dolayı).

Gayet kolay bir seçim aslında.

zfc tarafından 19/Eki/12 14:15 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

İkinci linkteki tvnin aynısını geçen gün Saturn de gördüm 690tl idi fiyatı. Hatta o paraya Smart TV olur mu diye şaşırmıştım.

Ehl-i Byte
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla Arkadaşlar Sizlere Bir Tavsiyede Bulunacam Ama Yaparsınız Ama Yapmazsınız, Yada Yapamazsınız Bilemem... Tavsiyem Yapabilenler İçindir.

Aldığınız Tv nizi, Kapağını Açın, Garantisi Bozulur Demiş Oliyim.. Garanti Koşullarına Aykırı Bir Girişimdir... Ancak Bunu Uygularsanız Garanti İle Bir İlişkiniz Olmayacak Çünkü Arıza Olmayacak... Tv niz Yada Monitörünüz İçin Çok Mükemmel Bir Koruma Sağlamış Olacaksınız....

İş Şu.: Tv nin İçerisinde Bulunan Besleme Kartı Hariç.. Fişin Bağlı Olduğu Kart değil, Diğer Üzerinde Tuner Olan Kartı, Görüntü Kartını. Kaplayacaz, Size Önereceğim Kaplama Aynı Zamanda Soğutucu Vazifeside Görecek Bir Kaplamadır.. Çok Hassas Olan Bu Kartın, Kapasitif Enerji Boşalmalarından, Yüksek Gelen Isıdan Dolayı Arızalanma İhtimalinden, Yada Nem ile ilgili Sebeplerden Arızalanmasının Önüne Geçmiş Olursunuz..

Zaten Arızalar Genel Anlamda Saydığım 3 Sebepten Olmaktadır.. 

Kapasitif Ani Enerji Boşalmasından..
    Yüksek Isıya Maruz Kalma..
    Nem Almaya Maruz Kalma..

Diş Deposuna Gidiyorsunuz, Takalon Ve Şanolin Alıyorsunuz.. Tv nizin Kapağını Açıp Kartı Masaya Alıyorsunuz.. Takalon ve Şanolini, Seramik Bir Kapta Karıştırıyorsunuz, Hamur Kıvamından Ziyade Hafif Akışkan Olacak.. Çok Aşırı Akışkan Olmasın.. 

Kartın Etrafına Karton Sınırlama Oluşturun, Oluşturduğunuz Harcı Üzerine Dökün ve Her Köşesine Yedirin, Sonra Ellemeyin, Bu Kimyasal Çözelti, Isınacak, Çok Isınacak Merak Etmeyin Karta Zararı Dokunmaz Bu Isınma Olayının, Sonrada Soğuyacak, Kart Komple Bir Bütün Kaplanmış Olmuş Oldu... Zaten Normalde de Bu Kart Arızalandığı Zaman Müdahale Edilemiyor, Kaplama Yapmanın Mantığa Ters Bir Yanıda Yok Haliyle..

Soket Kısımları Muhafaza Etmiş Olmanız Gerektiğini Söylememe Gerek Yok Sanırım... Kartı Monte Edin Soketleri Takın.. Tüm Elektronik Aksam Kaplama Altında Muhafaza Altındadır Artık... Televizyonunuzu Güvenle Kullanın.. Uzun Yıllar Bu Şekilde Kullanabilirsiniz... Digital Monitör Ve Tv Lerdeki Uzun Zaman Geçmeden Oluşan Arızasıdır.. Çözümüde Bu Kartın Muhafazaya Alınmasıdır...

Edit: Hoca Nerden Esti Şimdi Bu Diyeceksin Biliyorum...     Yeni Tv Alacaksın ya, Almışken Uzun Ömürlü Kullan Diye Düşündüm Oradan Esti...

Ama Sorumluluk Almıyorum, Tv Yi Bozarsan Beni İlgilendirmez. :) Bak Açıklamışım, Yapabilen var Yapamayan Var.! 

ShockMan tarafından 19/Eki/12 15:01 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    zfc bunu yazdı

@Holyone Torrentler'e bol bold 3dler düşüyor. Keyifli.

@streetw1se 3d alacaksan LG (pasif 3d teknolojisinden dolayı) 2d alacaksan samsung (daha canlı renklerden dolayı).

Gayet kolay bir seçim aslında.

Bende 3d 32" LED TV düşünüyorum. İlk öneri olarak LG dendi, başka önerisi olan?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

LG al derim nedenmi smart tv dediğin şeyi 200-300tl ye alacağın bi media box la halledebilirsin.Samsung ne kadar smart olsada açmayacağı dosya türleri olacak, açsada kasacak (örn.büyük boyutlu resimler) adam gibi tarayıcısı olmayacak, kontrol etmen zor olcak.O yüzden al lg bide media box paşalar gibi her şeyi yap.torrent bile indiriyo bazı media box lar

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

55 inc LG led var çok iyi.

Beyler ben 3d almak yerine 2D nin alabildiğim en üst sınıfını aldım 2 sene önce, zaten pek content de yoktu 3d.

Şimdi nasıl 3d tvsi olanlar 3d izlicek bişiler bulabiliomusunuz?

bir kac gündür fazlasiyla buluyorum

söyleki,

daha önce ne yaptiysam pc ye inen 3d filmleri lg tv de oynatamiyordum,tek caresi filmi usb ye atmak ve izlemekdi,oda tam randiman vermiyordu format desteklenmiyor,convert yapacan falan fisman en fazla trailer falan kücük boyutlu seyler yükleniyordu.

win 8 yükledikden sonra nette 3d ne varsa direk tv den izliyorum.

daha önce olmuyordu ben sekize bagliyorum.

icerik sikintisi böylelikle tarih olmus oldu.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ÇOK ÖNEMLİ UYARI..!!!

Samsung led tv baktığını gördüm ve istanbul bilisimden baktığını gördüm istanbul bilisimden sakın samsung alma.. Samsung yetkili servisleri istanbul bilisimin ithal ettiği mallara servis hizmeti vermiyorlar..!

Ben geçen a3D led aldım adam önce telefonda sordu nerden aldın diye hepsibulara dedim tamam dedi geldi neden sordunuz dedim istanbul bilisimden alınanlara bakmıyoruz samsungun böyle bir olayı var dedi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2038 Toplam Mesaj: 14