Led TV Tercihi Yorumları Bekliyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı
ÇOK ÖNEMLİ UYARI..!!!
Samsung led tv baktığını gördüm ve istanbul bilisimden baktığını gördüm istanbul bilisimden sakın samsung alma.. Samsung yetkili servisleri istanbul bilisimin ithal ettiği mallara servis hizmeti vermiyorlar..!
Ben geçen a3D led aldım adam önce telefonda sordu nerden aldın diye hepsibulara dedim tamam dedi geldi neden sordunuz dedim istanbul bilisimden alınanlara bakmıyoruz samsungun böyle bir olayı var dedi
ee adamınların sitesinde distrübotr garantili diyor :/
-
DJ_Alper bunu yazdı
ÇOK ÖNEMLİ UYARI..!!!
Samsung led tv baktığını gördüm ve istanbul bilisimden baktığını gördüm istanbul bilisimden sakın samsung alma.. Samsung yetkili servisleri istanbul bilisimin ithal ettiği mallara servis hizmeti vermiyorlar..!
Ben geçen a3D led aldım adam önce telefonda sordu nerden aldın diye hepsibulara dedim tamam dedi geldi neden sordunuz dedim istanbul bilisimden alınanlara bakmıyoruz samsungun böyle bir olayı var dedi
Yanlışşın var alpercan
Her samsung tvde değil o fiiyatı 200 tl aynı modele göre daha düşükolan modellerde var. ki onlarda da distribütör garantili diye uyarı var. Samsung garantisi olanlarda da Samsung garantisi var diye yazıyor...
istanbulbilisim iyidir iyi...
Mesaj ayamann tarafindan 19 Ekim 2012 (Cuma) 16:34 tarihinde yazildi. HolyOne bunu yazdı
55 inc LG led var çok iyi.
Beyler ben 3d almak yerine 2D nin alabildiğim en üst sınıfını aldım 2 sene önce, zaten pek content de yoktu 3d.
Şimdi nasıl 3d tvsi olanlar 3d izlicek bişiler bulabiliomusunuz?
holy sende digiturk vardır
3d digiturkte bi kanalda var artı olarak national geo geceye doğru bi programı 3d veriyor..
3d güzel ama ben pek kullanmıyorum..Diginin verdiği kanallar dışında bakmıyorum bile denilebilir.
-
artık yeni çıkan filmlerin neredeyse tamamında 3d var.içerik bulma sıkıntısı bence kısa vadede aşılmış gibi görünüyor