Lenovo Ocak Ayında Cep Telefonu Satışlarına Başlıyor
-
Ilk olarak üst seviye cihazlardan başlayacaklarmış. Telefon alacaklar beklesin derim. Fakat ucuza beklemeyin. Zira Lenovo Çin'de bile pahalı bir marka.
-
lenovo kalitesi çok iyi , android bir telefon alıacaksa ve zorlanacaksa metall kasalı bir modeli alınmalıdır.
lenovo telefonların üst segmentleri xiaomi gibi fiyat performansdan ziyade daha premium cihazlar oldugundan daha kalitelidir
ancak tuzlu olacak gibiler.
-
Lenovo ciddi anlamda malzeme kalitesine önem veriyor. Samsung gibi kapağı bastırınca gacır gucur plastik sesi çıkmıyor. Üstelik yedek parçalarını Çin'den sipariş yoluyla ucuza temin etmek mümkun. Mesela adamlar 10 dolara ücretsiz kargoyla ekran camı satıyor. :)
Ayrıca Lenovo'da, Xiaomi gibi özel rom olayına girdi. Vibe rom ile çıkarıyor cihazları. Tamamen özel bir Android rom.
-
Kaynak varmı gençler Çinden lenovo alıyorum çok uzun sürmeyecekse çıkmasını bekleyeyim garantili olsun cep.
-
ben ucuz telefonlarını bekliiyordum. Bu ocak ayı gelecek diyordu lenovo tr sayfaları inş ucuz telefonlarındada gelir.
-

şunu getirsin piyasayı alt üst eder. 97 dolara satışa çıkıyor.
-
EWELANCHE bunu yazdı
Kaynak varmı gençler Çinden lenovo alıyorum çok uzun sürmeyecekse çıkmasını bekleyeyim garantili olsun cep.
lenovo tr'nin face sayfasında açıklandı. ocakta satışa çıkıyor.
-
Valla laptopundan çok memnunum, telefonda sony harici seçecepim marka olması iyi oldu
-
Vibe z2 Pro getirsinler piyasayı siker atar
-
@bugrahan
Vergisiyle vs 97 dolarlik telefonu yaparlar 397 dolar. Bide Vestel sağolsun yabancı markalara yılbaşından sonra yeni vergi gelcek fiyatlar artacak.
-
o $97 lık telefonu türkiyede anca 550-600 liraya alabilirsin ki o da hayal gibi.