folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Lenovo Ocak Ayında Cep Telefonu Satışlarına Başlıyor

Lenovo Ocak Ayında Cep Telefonu Satışlarına Başlıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

http://shop.lenovo.com/tr/tr/smartphones/vibe/vibe-z2-pro/

Bu güzel işte 4000 mah batarya ohh miş süper zenfone 2 katı bana yeter 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    pil gücü ne ki bunlarin bence en önemlisi o

4000mAh

http://shop.lenovo.com/tr/tr/smartphones/vibe/vibe-z2-pro/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    6 Inc ekran var haci tablet gibi 5.5 falan olsa gelir gelmez yok satar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Olmuş bence bu telefonlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

Lenovo telefonlarda özel bir güç yönetim program oluyor. Ek olarak kullandıkları rom şarj konusunda iyileştirilmiş bir rom. Kaldı ki en düşük batarya olarak bile 2.200 mah altı batarya koymuyor adamlar. 4.000 mah bataryası olan Lenovo P780 sipariş verdim Çin'den gelirse düşüncelerimi yazarım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

huawei mate 7 yakında tr ye giriyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

Lenovo telefonlarda özel bir güç yönetim program oluyor. Ek olarak kullandıkları rom şarj konusunda iyileştirilmiş bir rom. Kaldı ki en düşük batarya olarak bile 2.200 mah altı batarya koymuyor adamlar. 4.000 mah bataryası olan Lenovo P780 sipariş verdim Çin'den gelirse düşüncelerimi yazarım.

hdd kutusu ile mi? Öyleyse nereden verdin hocam? @baristbt nin belirttiği adresten mi?

Bu arada lenovo türkiye resmi web sitesinde akıllı telefonlara yakında geliyor başlığı ile ilanlarını açmış.

DrKill tarafından 01/Oca/15 16:33 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Telefon alcaktim zam geldi amk bekleyeyim bunlari ne zaman gelir kesin bide fiyat ne olur acaba mustafa hocam son soru guncelleme sıkıntisi yasarmi bu teller

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

Telefon alcaktim zam geldi amk bekleyeyim bunlari ne zaman gelir kesin bide fiyat ne olur acaba mustafa hocam son soru guncelleme sıkıntisi yasarmi bu teller

hocam güncelleme sorunu ile alakalı şunu deyim , LG g2 kullanıyorum 1 yılı geçti. ilk alırken hep "lg bu amk güncellemeden yana sorun yaşarız" diye tırsıp durduk sonra güncelleme geliyor çünkü güncelleme vermezsen müşteriye sırtını dönmüş olacaklarını biliyorlar. Hele lenovo gibi piyasaya yeni giren bi firma kesinlikle bunun önlemi olarak güncelleme verecektir.

Hani açıkcası , LG güncelleme vermesede dert değil bana verdiği sürümde hata olmadıktan sonra androitin bi üstü o kadarda fark yaratmayacak.

o yüzden kafaya pek takmamak lazım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turkcell Vibe X2'yi tarifeye ek 41 TL X 24 ay vermeye başlamış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 5500 Toplam Mesaj: 50