Lenovo Ocak Ayında Cep Telefonu Satışlarına Başlıyor
-
http://shop.lenovo.com/tr/tr/smartphones/vibe/vibe-z2-pro/
Bu güzel işte 4000 mah batarya ohh miş süper zenfone 2 katı bana yeter
-
Mert_648 bunu yazdıpil gücü ne ki bunlarin bence en önemlisi o
4000mAh
-
6 Inc ekran var haci tablet gibi 5.5 falan olsa gelir gelmez yok satar
-
Olmuş bence bu telefonlar
-
Mert_648 bunu yazdıpil gücü ne ki bunlarin bence en önemlisi o
Lenovo telefonlarda özel bir güç yönetim program oluyor. Ek olarak kullandıkları rom şarj konusunda iyileştirilmiş bir rom. Kaldı ki en düşük batarya olarak bile 2.200 mah altı batarya koymuyor adamlar. 4.000 mah bataryası olan Lenovo P780 sipariş verdim Çin'den gelirse düşüncelerimi yazarım.
-
huawei mate 7 yakında tr ye giriyor
-
Mustafa bunu yazdıMert_648 bunu yazdıpil gücü ne ki bunlarin bence en önemlisi o
Lenovo telefonlarda özel bir güç yönetim program oluyor. Ek olarak kullandıkları rom şarj konusunda iyileştirilmiş bir rom. Kaldı ki en düşük batarya olarak bile 2.200 mah altı batarya koymuyor adamlar. 4.000 mah bataryası olan Lenovo P780 sipariş verdim Çin'den gelirse düşüncelerimi yazarım.
hdd kutusu ile mi? Öyleyse nereden verdin hocam? @baristbt nin belirttiği adresten mi?
Bu arada lenovo türkiye resmi web sitesinde akıllı telefonlara yakında geliyor başlığı ile ilanlarını açmış.
DrKill tarafından 01/Oca/15 16:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Telefon alcaktim zam geldi amk bekleyeyim bunlari ne zaman gelir kesin bide fiyat ne olur acaba mustafa hocam son soru guncelleme sıkıntisi yasarmi bu teller
-
Mert_648 bunu yazdı
Telefon alcaktim zam geldi amk bekleyeyim bunlari ne zaman gelir kesin bide fiyat ne olur acaba mustafa hocam son soru guncelleme sıkıntisi yasarmi bu teller
hocam güncelleme sorunu ile alakalı şunu deyim , LG g2 kullanıyorum 1 yılı geçti. ilk alırken hep "lg bu amk güncellemeden yana sorun yaşarız" diye tırsıp durduk sonra güncelleme geliyor çünkü güncelleme vermezsen müşteriye sırtını dönmüş olacaklarını biliyorlar. Hele lenovo gibi piyasaya yeni giren bi firma kesinlikle bunun önlemi olarak güncelleme verecektir.
Hani açıkcası , LG güncelleme vermesede dert değil bana verdiği sürümde hata olmadıktan sonra androitin bi üstü o kadarda fark yaratmayacak.
o yüzden kafaya pek takmamak lazım
-
Turkcell Vibe X2'yi tarifeye ek 41 TL X 24 ay vermeye başlamış.