Lenovo Z500 Alternatifi Varmı ?
-
1.700 TL civarı bütçem var , i7 li olarak hemde iyi bir gpu performansına sahip metal kasalı bir laptop istiyorum , dell in plastik kasa faciasından sonra bir daha plastige (buna cep telefonu da dahil ) para vermemeye söz verdim.
Havale ile tek çekim en uygun
http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-lenovo-ideapad-z500-59-367617-fiyati,1066261.html
1658 e geliyor
http://shop.lenovo.com/tr/tr/laptops/ideapad/z-series/z500/
cihaz bu agalar.
Marka Lenovo Model IdeaPad Z500 59-367617 Ürün Kodu 59-367617 İşlemci Markası Intel İşlemci Tipi Intel® Core™ i7-3632QM (2,2 GHz, 6 MB L3 önbellek) İşlemci Hızı 2.2 GHz Ekran Boyutu 15.6" Ekran Tipi Led HD Ekran Çözünürlüğü 1366x768 Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 645 Ekran Kartı Hafızası 2 GB Grafik İşlemcisi Nvidia HDMI Var Sistem Belleği 6 GB Bellek Tipi DDR3 1600 Mhz Maks. Bellek 8 GB Disk Kapasitesi 1 TB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm Disk Hızı 5400 rpm Disk Arabirimi SATA Optik Sürücü DVD RW Ethernet Gigabit Ethernet Wireless 802.11b/g/n Bluetooth Var USB Portu 1 x USB 3.0 - 2 x USB 2.0 Video Portu VGA çıkışı Klavye Q Türkçe Klavye Hoparlör Stereo speakers with Dolby® Home Theatre™ v4 Kart Okuyucu Var Kamera 720p HD webcam Parmak İzi Okuyucu Yok Yüz Tanıma - Touchpad Var 3G Yok Diğer Özellikler Tek dokunuşla recovery (fabrika ayarlarına dönme ve yedek alma) İşletim Sistemi Freedos Paket İçeriği Adaptör-pil-kitapçık Çanta Yok Boyut 375 x 263mm x 25.4mm Pil Teknolojisi 4 Hücreli Li-lon pil Pil Ömrü 5.5 saate kadar (kullanıma göre değişmektedir) Ağırlık 2.20 Kg. Garanti 2 Yıl Resmi Lenovo Türkiye Garantili Teknik Özellikler İşlemci Core i7 Bellek 6 GB Sabit Disk Türü SATA Sabit Disk Kapasitesi 1 TB Ekran Boyutu 15.6" Çözünürlük 1366 x 768 Ekran Kartı 2 GB İşletim Sistemi Free Dos Ağırlık 2.0 - 2.5 Kg 3G Yok Dokunmatik Özelliği Yok -
EDİT 1 : Siparişi verdim hacılar kargo bekliyorum
EDİT 2 : İnternette buldum fps test sonuçları
GPU Test (RESMİN ÜSTÜNE TIKLAYIN ) ZOOM
dell laptopumda çok performans sorunu çektim (n5110 i7 ) her ne kadar mükemmel bir servisi olsada çok çabuk yıprandı alet
z580 aldık arkadaşa sadece gpusu farklı ve çok stabil ve kalite hissi uyandırıyor insanda.
kısacası bunu al diyen kim
yada bunun yerine şunu al diyecek varmı ?
PanxeR tarafından 21/Eki/13 09:35 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel notebook
HP kurtulduğumda alacağım marka Lenovo
-
Lenovo Z580 kullaniyorum ortalama bir senedir gayet guzel , Lenovo tavsiye ederim...
8 GB RAM
I5 ISLEMCI
olan modeli ....
-
kuzenlerimin hepsine lenovo aldırdım bende dahil olmak üzere lenovo kullanıyorum bendeki eski bi ürün b950 işlemci var bana daha sıkıntı çıkmadı vice city yükledim sıkıntı yok ekran kartı on board i5 makine aldık daha dün 1300 e vatanda güzel bir cihazdı.
1700e fiyat iyi duruyor.
-
işlemci hızı düşük i7 olucağına işlemci hızı yüksek i5 olsa daha iyi olmaz mı ? bu konuda bilgili birileri aydınlatırsa sevinirim.
Cosmic tarafından 20/Eki/13 15:43 tarihinde düzenlenmiştir
edit : bide bunun metal kasa olduğuna dair bişey göremedim ? -
i5 işlemci hızı yüksek ssd li ve rami yüksek 8 gb ve üzeri gibi bir laptop o fiyata uçurur makinayı bence
bende lenova z560 kullanıyorum param olsa ssd ve ramini yükseltirim
rewolt84 tarafından 20/Eki/13 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bende İ5 serisi gayet iyi ve hızlı çalışıyor 2gb Ram 6gb Ram modeli olandan her hangi bi sıkıntı yaşamadım çok şükür 7 ay veya fazla oldu galiba vatandan hafta sonu indirimden 1550 TL almıştım SSD yok ama bende SSD alırsan daha hızlı olabilir.
Edit : Kasası plastiktir metal aksamı yoktur dışında , bende klavyede ışık da yoktur , Harici klavye ve maus ile kullanıyorum + soğutucu var altında her hangi bi sıkıntısı yok sıfır gibi diyebilirim.
JuMaN tarafından 20/Eki/13 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
rewolt84 bunu yazdı
i5 işlemci hızı yüksek ssd li ve rami yüksek 8 gb ve üzeri gibi bir laptop o fiyata uçurur makinayı bence
bende lenova z560 kullanıyorum param olsa ssd ve ramini yükseltirim
Bende de varrrr :D Aynnıııı :) Kaynımda da varrrr :P
-
I7 li modelin klavye alttan aydinlatmali ve tamamen metal hacilar yarin siparis verecegim sanirim. Lisansli win 8.1 imi kuracagim gelince
-
arkadaşta g500 var metal kasa mı alimünyum mudur nedir.on numara babamlarda g580 var o da aynı.sağ elin olduğu yer buz gibi.sol el ılık.ısınma fan sesi vs vs hiç yok al geç hocam lenovo