Lenovo Z500 Alternatifi Varmı ?
-
lenovo bende kullandım y560 i7 işlemcili gayet memnnundum..Ama dikkat edilmesi gereken husus soğutma sistemi ve kasası.piyasa da i7 kullanıp şikayet eden kişiler,i3 veya i5 için üretilmiş kasalara takılan i7 işlemcilerden kaynaklıdır.Üretici bakıyor i7 olunca millet 200 fazla vermeye razı,koyuyor i7 işlemciyi..Sonra kullanıcı bilgisayarda en basit oyunu açtığında cayır cayır ısındığı için yarım saat içinde otomatik kapanıyor bilgisayar,dolayısıyla i5 li daha ucuz makina almak daha mantıklı hale geliyor.Özellikle casper bu sahtekarlığı çok yapıyor,dikkat etmek lazım.Ayrıca kullandığınız uygulamaların çoğunun 8 çekirdeği verimli olarak kullanıp kullanamayacağını hesap ederek almanızı tavsiye ederim. Yapılan uygulama eğer çok çekirdeğe değil,yüksek hıza ihtiyaç duyuyorsa yine i5 daha mantıklı olur.
Bu kasada da ısınma sorunu yaşanabilir ,test edip almanı tavsiye ederim,veya test sonuçlarını incele hocam :)
-
lenovo z560 kullanıyorum, 3 senelik bilgisayar. Lenovodan gayrısı hikayedir. marka olarak gözü kapalı tercih edilebilir bence. çok memnunum.
-
1366X768 çözünürlükteki şu panelleri bedavamı dağıtıyorlar merak ediyorum bu üreticilere. Ama 5 inchlik telefon bile 1080p olmuş 15 hatta %90 ihtimal 17.3 inch lik laptoplar bile 1366X768pixel çözünürlükte.
-
DrKill bunu yazdı
1366X768 çözünürlükteki şu panelleri bedavamı dağıtıyorlar merak ediyorum bu üreticilere. Ama 5 inchlik telefon bile 1080p olmuş 15 hatta %90 ihtimal 17.3 inch lik laptoplar bile 1366X768pixel çözünürlükte.
HD panelli en ucuz laptop
http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu,1,2.html/13002-988
donanımlar düşüyor hacım bu seferde. bende FHD düşünüyordum ama malzeme kalitesi ve performans olarak uygun cihazlar hep 2.000 TL +
laptop gelince performans değerlendirmesi yapacağım.
Siparişi verdim bu arada.
GPU Test (RESMİN ÜSTÜNE TIKLAYIN ) ZOOM

PanxeR tarafından 21/Eki/13 09:35 tarihinde düzenlenmiştir
-
Konuda mesajım bulunsun, ileride lazım olabilir.