Leyla İle Mecnun'un Sonunu Merak Edenler (4Dk)
-
underzero bunu yazdı
bu dizi bu yazarin anlattigi sekliyle final yapsaydi dizi kesinlikle efsane olurdu.
izlerken aynı şeyi düşündüm, twitter facebook gazetler vs. yıkılırdı :)))
-
Hassiktir dedim yüksek sesle resmen..
Helal olsun böyle bi son asla beklemezdim..
Kesinlikle telif hakkı şı bu dinlemeden bu sonu çekip yayınlamaları lazımdı ceza alma risklerine rağmen..
Hatta sinema filmi bile olurmuş peh..
-
Erdal bakkal süperdi, tuzluk filan, :)
-
hollywood un amnakoymuş ama kurguyu sonradan yaptılar diyolar final sahnesi için ben hiç izlemedim diziyi
-
hassi... fenaymış be
o değilde şu fon muzıgını biriniz bulsun be =)
-
DestinatioN bunu yazdı
hassi... fenaymış be
o değilde şu fon muzıgını biriniz bulsun be =)
ilk bölüm lm veda diye baya uzattılar bazı şeyleri ama helal olsun adamlara herkezi ters köşe ettiler ..
-
Tnrsk bunu yazdı
hollywood un amnakoymuş ama kurguyu sonradan yaptılar diyolar final sahnesi için ben hiç izlemedim diziyi
Önceki bölümlerde finalde olacak şeylerin sinyali verilmiş hocam ekşisözlükte elemanın biri tespit yapmış , erdal bakkal aynaya bakınca kendini tuzluk olarak görüyor falan.Yani adamlar diziyi yazmaya başalrken finali düşünerek yazmışlar.
-
HanDSomE bunu yazdı
daha yeni izlemeye başladım 15.bölümü bitirdim. Sonunu söylediler şimdi izlenmezki la
sonun nun dizinin içeriği ile çok büyük bi bağlantısı yok yani ordaki olayları açıklar nitelilkde değil ama yinede etkilenebilrisin izlemediysen siktiret hiç izleme ztn orjinal final diye de kesin bişey değil senaristin kafasındaki fiki söylemiş okdr..
-
turkiyede boyle bi dizi cekilmedi daha once..
harika harika harika..
-
4 dakikalık finalle bile efsane oldular :D