Leyla İle Mecnun'un Sonunu Merak Edenler (4Dk)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

hassi... fenaymış be

o değilde şu fon muzıgını biriniz bulsun be =)

ilk bölüm lm veda diye baya uzattılar bazı şeyleri ama helal olsun adamlara herkezi ters köşe ettiler .. 

http://www.enyenimp3indir.net/mp3_indir-4374-leyla_ile_mecnun_ud_dinletisi_(dizi_muzigi)_mp3_indir.html

eyv bro diziyi çok takip edemedim ama adamın anlattıklarını anlayacak kadar biliyordum.

valla çok fena yapmışlar gerçek final olsa harbiden çok iyi olurdu

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

on numara beş yıldız olmuş gözlerim doldu valla. kim bilir kaç mecnun var böyle gerçek hayatta

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

diziyi izlemedm ama hep aklımda başlayacam bi ara ama bu finali izledim adam gerçekten senaristmiş aga :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

azıma sıçtı gece gece triplere soktu.

nurten karabiber, erdal tuzluk, haci kedi, ismail abi balık vay amk dedim durdum kendi kendime.

çok özlemişiz gerçekten, yanlız bu bence gerçek final tam değil. eğer ezgi asar diziden ayrılmasaydı ne olacaktı ? senaryodan öyle mi çıkaracaklardı ? hiç sanmıyorum. ezginin gitmesiyle dizi finalide değişti bence.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Bölümün sonunda kameranın 'ampul' e odaklanması da çok manidar olmuş hacılar,

hatta olaya biraz da yorum katarsak, burak aksak mecnunun hüzünlü hikayesini anlattıktan hemen sonra konuşmalar neşeli bir şekilde devam etti ve bu sırada kamera yavaş yavaş ampule yönelerek bölümü tamamladılar orada. Burada önemli olan ampule vurgu yaparken konuşmaların neşeli bir havada devam etmesiydi. Yani ulan ampul sen istediğin kadar yan, bizim keyfimizi kaçıramazsın, biz yine eğleniriz, bu kafayı bozamazsın mesajı vardı sanki. Çok mu götümden uydurdum lan yoksa ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

İzlemiyordum, fakat izleyenler çok ağlamış. Öyle duyumlar aldım. Bitiremezsiniz, bitiririz der gibiymiş...

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProSky
    ProSky's avatar
    Erkek

sonunu gerçekten iyi bağladıklarına diyecek bişi yok ama yeni dizi ben de özledimde bi işler güçller havası var gibi izlettirecek yani kendini :))

Üzüldüğümde zevk alanların hepsine mutluluklarım girsin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı

hatta olaya biraz da yorum katarsak, burak aksak mecnunun hüzünlü hikayesini anlattıktan hemen sonra konuşmalar neşeli bir şekilde devam etti ve bu sırada kamera yavaş yavaş ampule yönelerek bölümü tamamladılar orada. Burada önemli olan ampule vurgu yaparken konuşmaların neşeli bir havada devam etmesiydi. Yani ulan ampul sen istediğin kadar yan, bizim keyfimizi kaçıramazsın, biz yine eğleniriz, bu kafayı bozamazsın mesajı vardı sanki. Çok mu götümden uydurdum lan yoksa ?

aynı göte sahip değilsek aynı fikirdeyiz :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    Mukavim_ bunu yazdı

aynı göte sahip değilsek aynı fikirdeyiz :D

bide tabi burda trt ye de taş vardi  yani sen böyle süper bi finali  elinden kaçırdın gibi çünkü dizi sektöründe hiç denk gelmemiştim böyle bi dizinin finalini söyleyen tarzda bişeyler :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Tüm bölümlerini izlerken bi ayrı zevk almıştım bu adamların  yaptığı bu işin..

hep ismail abi yavuz ve erdal bakkalın gerçek olmadığını düşündüydüm , bi şekilde bağlar diyodum burak aksak ama öyle yok rüyaymış yok şakaymış diye bağlamayacağı belliydi , çok tırt olurdu b.aksak için. Değişik bişey bekliyodumda bu şekilde bağlayıp süper kapak yapacağınıda düşünmediydim tebrik ettim kendimi :) özellikle ak sakallı dedeyi bağladığı yere bayıldım.. Gerçi japon balığı, camdan giren ağaç gölgesi, tuzluk, büyümeyen kaan da süperdi :):) erdal bakkala 1-2 sahnede tuzluk demişlerdide zaten :) en başta mı düşündülrr somra mı bağladılar kısmı beni bağlamaz , ben sonuca bakarım. Sonuçta akarsız kokarsız süper final olmuş..

.
Toplam Hit: 5148 Toplam Mesaj: 44