Leyla Ne Yapmıştı?!
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
elevator bunu yazdı:
-----------------------------orduya kimsenin zarar verdiği yok .
kurumun kendisinden başka..
-----------------------------o zaman ordu pkk dan daha kotu desene, kendine zarar veriyorsa yarin ulkesinede zarar verir mantigi cikiyor
e zaten şu anda ülke zarar görmüyormu?TSK nın haberi ,devletin haberi olmadan bu dağlarda bırak teröristi kuş uçamaz karınca yürüyemez mantığındayım.
işin iç yüzü nedir bilmiyorum ama kirli işler döndüğü kesin.
TSK komplemi öyle ? tabiki hayır ama 100 beyazın içine bir siyah koyarsan görüntüyü bozar .
yada 3 yanlış çıkar bir doğruyu götürür.
-
merak ediyorum TSK da nasil bir kirli is donuyor da insanlar boyle birsey varmis gibi durmadan yukleniyorda yukleniyor, yaziyor ciziyor hakaret ediyor.
tencere dibin kara diyenlerin diplerinin ne kadar kara oldugu her gun belgeleriyle ispatlariyla ortaya ciktigi halde hala her firsatta orduya saldiranlarin ustelikte belge olmadan ispat olmadan bu insanlarin yazdiklarini gostererek saldirmasini anlamis degilim.
su bulansin da nasil olursa olsun.
ha ben demiyorum ordu da siyah nokta yoktur diye. vardir tabiki, ama ordu kendi icindeki siyah noktalari ordudan atarak gostermektedir. bugun bunu hangi grup, dernek, parti vs yapiyor ?
ornek istersen bununla ilgili yuzlerce ornek veririm ama sen yine cikip ordu da siyah nokta var dersin.
-
TSK yı sevmiyor olan bir kişiyle tartışmıyorsun .
ve birde bir türlü anlamıyorsun.
ben kendini kullandırtmayan,ne iç ne dış güçlere taviz vermeyen bir TSK istiyorum.
kodumu oturtan cinsten yani .
bunu engelleyen basın mı?
partilermi?
ab veya abd ?
yine ordunun kendisidir şimdi anlamışsındır umarım demek istediğimi.
darbemi yapsınlar ? hayır! yapılan darbeler ne getirdiki ülkeye ?
darbe zararlımı ki? ozaman darbeyi yapanda TSK değilmiydi vakti zamanında ?
bu örnekler böyle uzayıp gider .
TSK kendi işini yapsın forumlarda bu asil kurumun savunucuları çıkmasına gerek kalmasın.
TSK dendiği zaman kimse çürüklerden yada siyah noktalardan söz edemesin.
son olarak şunu belirteyim.
evet kurum kendine zarar veriyor .kendini iç ve dış güçlere kullandırtıyor .
-
TSK nasil kullandirtiyor ic ve dis guclere biraz aydinlatabilirmisin ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
leyla aslında birşey yapmadı.. necla leylanın kocası oğuzu ayarttı ondan leyla suçluşmuş gibi görünüyor :)
Valla hastayım şu cevaplarına -
leyna zananın devlete verdiği zarardan fazlasını emın olunkı sedat bucak daha fazlasını vermıstımr...
-
o YÜCE yargının ve o YÜCE muhalefetin,orduyu göreve çağırdığı üstü kapalı şekilde darbe çığlıkları attıklarını ne çabuk unuttun ?
ve senin kafandaki düşünceler öylesine kalıplaşmışki bunu değiştirmek çok zor helede sanal ortamda.
özelleştirme konusundaki fikrine bir bak önce (ben biliyorum takip etmiştim konuyu) vatan satılıyor diimi?
vatan satılıyor TSK ne yapıyor ?
-
ordu muhalefetin darbe yapin darbe isteruk demesiyle darbe yapmistir dimi ?