folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder LG - Philips - Samsung TV ( Yardım )

LG - Philips - Samsung TV ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta markalarını yazdığım  LCD Led TV' lerden hangisini önerirsiniz.

hangisinin  çoklu ses desteği iyidir. alt yazı desteği iyidir.

görüntüsü çözünürlüğü Teknik servisi şusu busu iyidir.

Tavsiyelerinizi istiyorum.

Aramızda bu işlerden çok çok iyi anlayanlar var. bilgisi olan da var Satış yapanlar da var.

LG nin ekran korumalı modeli varmış mesela. ve Satıcının dediğine göre %80 videoların formatlarını destekliyormuş.

Bu başlık altında önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

iyi bayramlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

burayı da alayım. lazım olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Uhd tv almalisin alacaksan.Ayrica markayla tavsiye olmaz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

önemli olan marka degil modeldir. 

birbirinden üstün veya düşük veya kronik sorunlu olabiliyorlar.

fiyatlar kampanyalar da önemli fakatki samsung un kullandı 3dler yerine lg yi öneriyorlar gözlük teknolojisi daha iyi olduğu için.

adam gibi ses istiyorsan 500 tl ye başlıyor 1000w 5+1 bluraylı ses sistemleri.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

fiyatlar kampanyalar da önemli fakatki samsung un kullandı 3dler yerine lg yi öneriyorlar gözlük teknolojisi daha iyi olduğu için.

hacım ses sistemini ayrı da alabiliriz. bugun Lg nin mağazasına gittim  dediğiniz gibi 3D çok hoşuma gitti. diğerlerinden farklı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

hacım ses sistemini ayrı da alabiliriz. bugun Lg nin mağazasına gittim  dediğiniz gibi 3D çok hoşuma gitti. diğerlerinden farklı.

http://www.akakce.com/televizyon-led.html

buradan en çok ilgi görenlere bakabilirsin hacım. top 6 nın 5i LG 

buradan da ses sitemleri

http://www.akakce.com/ev-sinema-sistemi.html/17446-1877,3929-466

PanxeR tarafından 09/Ağu/13 22:37 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Valla üç gün önce LG Smart TV aldım. Çok memnunum. Hem Smart TV teknolojisinden, hem tv'nin kalitesinden. Hatta LG magic motion kumanda da almayı planlıyorum.

Edit: Ayrıca 3d'ye hakikaten ihtiyacın var mı? Hani 3d kaynak bulma olayını geçtim ben şahsen 3d olayını sevmiyorum. Sinemada bile filmin 3d değil, normal gösterimini tercih ederim hep.

krypt tarafından 09/Ağu/13 23:15 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

tv almadan önce çok araştırdım lg ile philips aynı teknolojiyi kullanıyo samsung farklı.

samsung gözlükler pilli ve ağır.

lg ve philipste pilsiz gözlükler var ve göz daha az yoruluyo.

7-8 aydır lg kullanıyorum gayet memnunum.

ve mouse vari kumandadan almayı unutma :-) 

ayrıca aldığın yerdeki görevliden de hd ve 3d film iste veriyolar.

tabi bunun için harici hdd vericeksin adamlara :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Şimdi marka değilde spesifik özeeliklerden bahsedersen daha iyi bir şekilde tavsiye verebilir insanlar.

Ben smart tv kategorisinde fiyat/performans olarak lg diyorum. Sonra da samsung.

Özellikle 3dtv olarak pasif 3d kullandığı için lg ürünlerini tercih edebilirsin.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta markalarını yazdığım  LCD Led TV' lerden hangisini önerirsiniz.

hangisinin  çoklu ses desteği iyidir. alt yazı desteği iyidir.

görüntüsü çözünürlüğü Teknik servisi şusu busu iyidir.

Tavsiyelerinizi istiyorum.

Aramızda bu işlerden çok çok iyi anlayanlar var. bilgisi olan da var Satış yapanlar da var.

LG nin ekran korumalı modeli varmış mesela. ve Satıcının dediğine göre %80 videoların formatlarını destekliyormuş.

Bu başlık altında önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

iyi bayramlar.

Bütçe ne kadar TL ?
    Salon kaç metrekare ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Hocam şimdi o kadar çok farklı şey varki ne biliyim isteklerini o doğrultuda belirlemen lazım. Mesela ilk olarak şundan bahsedeyim.

Bu 3 tv markası da orta sınıf markadır. Bunların arasında f/p ürünü olan ürünler lg nin ve samsungun bazı tvleridir.

Belli süre 3d izledikten sonra doyacaksın ve evde sd kanallar izlemeye başlayacaksın. Bu konuda en iyisi Philipstir. Sonra samsung-lg.

3d konusunda pasif olmasına dikkat et yani samsungdan uzak dur. Hem ekonomik açıdan hemde baş ağrısı açısından. Bu konuda sıralama lg-philips-samsung.

Diğer konu dts.Eğer harici ses sistemi bluray player almayacakaan bu konuda sıralaman samsung-lg-philips olmalıdır.

Yakında digital karasal 2 ye geçeceğiz. Evimizdeki çanaklar, decoderlar yalan olacak. Eğer ben evde kutu istemem dersen alacağın tv de dvb-t2 olmasına dikkat et.

Tv bilgilerinde yazan panel değerlerine inanma gerçek değerleri öğren. Mesela 200 hz yazanlar gerçekte 50 hz. Yavaş panel maç yada hakeretli sahnelerde titreme ve bulanıklık yapar.

Smart tv özelliklerinde en iyisi samsung. En kullanılabilir olan Lg olabilir sihirli kumanda sayesinde. Philips yavaştır ve uygulamalar azdır. Sıralamam samsung-lg-philips

Seyir zevki konusunda ki bence en önemlisi de bu philips bunların arasında en.iyisidir. Hepsinde aynı filmi aynı anda aç ne dediğimi görürsün zaten. Sıralamam Philips-Samsung-Lg

Daha merak ettiğin konular olursa sor.Bunlar temel konular. Daha panel içerikleri var ki içinden çıkılmaz. Piyasada bu üç ürünün çok satılması dediğim gibi orta sınıf olmaları ve f/p ürünleri olmaları.

Eğer arkadaş benim param var yeteri kadar dersen sharp-sony-panasonic e yönelmelisin. Hatta bu konuda led de sharp, plazma da panasonic iyidir. Sony ise genel değerlendirmede çok iyidir. Ama bu 3 tv nin 2012 modelleri bile 2000 tl üzerindedir 42 inç olanları. Benim aklımda sony hx850 var. O kısaca değinip geçtiğim panel konusu çok önemli. Bu konuda çok bilgili insanlar var onlardan bilgi almalısın. Bi ara aç DH yi orda albani miydi neydi o adamın yorumlarını oku sony tv konusunda. Sadece sonyden değil hepsinden bahsediyor.

qoqo tarafından 10/Ağu/13 01:46 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2650 Toplam Mesaj: 18