LG 42LB620V Nasıl Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vestel düşünürmüsün ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Vestel düşünürmüsün ?

genelde samsung ve lg daha kaliteli diyorlar led tv teknolojisinde ama güzelse vestel neden olmasın

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

http://www.teknosa.com/urunler/110012614/lg-42la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go

kendim aldım memnunum sadece dahili uydu alıcısında kanal geçişleri biraz yavaş onun dışında oldukça iyi

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    beyaban bunu yazdı

http://www.teknosa.com/urunler/110012614/lg-42la640s-dvb-s-3d-fhd-smart-led-lcd-tv-4x-3d-go

kendim aldım memnunum sadece dahili uydu alıcısında kanal geçişleri biraz yavaş onun dışında oldukça iyi

hocam destekledigi 3d formatlar nedir acaba. 3d mp4 oynatabiliyor mu

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

LG ve Samsung tv lerde başın ağrımaz hocam, hiç kuşku etmeden al bence...

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    beyaban bunu yazdı

vallaha hacı kendi içinde gelen demolar haricinde hiç 3d izleme fırsatım olmadı 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı
    beyaban bunu yazdı

Format ne olursa olsun 3d'ye çeviriyor hocam. Tek sıkıntı altyazıda :) Bi türlü ayarlayamadım.

Smart tv beklentin olmasın, onun dışında güzel ama indirimleri takip edip yeni modellere bakarsan daha iyi olur. Kampanya ile 1599 liraya yeni modellerden veya +ses sistemi ile bulabilirsin.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

La serisi 2013 ürünleri lb serisi 2014 ürünleri hocsm herkes ni yorum yapar modeli gözüne kestir bakarız lg servis bnm abim dehişim yaptırırız sıkıntı olmaz ;) teknosa dayım beklerim kulak asarsan herkese panel alamazsın söylemesi

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı

Vestel düşünürmüsün ?

genelde samsung ve lg daha kaliteli diyorlar led tv teknolojisinde ama güzelse vestel neden olmasın

bu olabilir örnek olarak

http://www.teknosa.com/urunler/110015167/vestel-3d-smart-42pf8175-42-dvb-s-led-lcd-tv

a
    ma hangi televizyonu alırsan al mutlaka ilk önce bir mağazada gör sonra gel internetten sipariş ver,o zaman herhangi bir durumda sorgusuz sualsiz 1 hafta içinde iade alırlar.

Edit: Ha bu arada,hangi marka tv alırsan al en alt düzey olarak 6 serisinden ve üstü bir tv seç.

Jubei tarafından 09/Tem/14 16:05 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    tekrardan merhaba arkadaşlar uzun düşünceler sonucu bugün media markttan LG42LB630V aldım webos işletim sistemine sahip merak eden arkadaşlara göz atmalarını öneririm 500 hz tv

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 8819 Toplam Mesaj: 28