LG 42LB620V Nasıl Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

şu an alınabilecek en harika f/p ürün ü LG42lb652v senin bahsettiğin cihaz belki 1 2 senelik ama teknoloji olarak bayağı ilkel kalıyor , bahsettiğim cihaz ne alaka ise sadece teknosa lar da satılıyormuş ... ortalama 10 yıl kullanacağın bi cihaz için fazladan 400 tl harcamayı çok görme ve teknosa ya gidip incele derim . 

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı

La serisi 2013 ürünleri lb serisi 2014 ürünleri hocsm herkes ni yorum yapar modeli gözüne kestir bakarız lg servis bnm abim dehişim yaptırırız sıkıntı olmaz ;) teknosa dayım beklerim kulak asarsan herkese panel alamazsın söylemesi

hangi teknosa?

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

şu an alınabilecek en harika f/p ürün ü LG42lb652v senin bahsettiğin cihaz belki 1 2 senelik ama teknoloji olarak bayağı ilkel kalıyor , bahsettiğim cihaz ne alaka ise sadece teknosa lar da satılıyormuş ... ortalama 10 yıl kullanacağın bi cihaz için fazladan 400 tl harcamayı çok görme ve teknosa ya gidip incele derim . 

bahsi geçen 652V ile benim almış olduğum 630V aynı tek farkı 652 de 3 de var 630 da yok 630 1600 lira iken 652 1900 lira 3d farkından dolayı 300 lira fazladan vermek istemedim 630 sadece media markta varken 652 ise sadece teknosa da var

" senin bahsettiğin cihaz belki 1 2 senelik ama teknoloji olarak bayağı ilkel kalıyor " derken 1-2 ve bayağı ilkel olduğunu nerden çıkardın hangi tv de webos var ve fiyatına göre bu kadar donanımlı

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

bu versiyonlarda flash sorunu oldugunu duymuştum ve netten film izlemek istediğinde bir süre sonra yetersiz bellek hatası alıyormuşsun bir araştırın derim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    K4R4B4S4N bunu yazdı

bu versiyonlarda flash sorunu oldugunu duymuştum ve netten film izlemek istediğinde bir süre sonra yetersiz bellek hatası alıyormuşsun bir araştırın derim

doğrudur hocam olabilir ama sonuçta daha yeni nesil bi tv değil mi kim ne zaman aldıda sorunlarını gördü ben bugün fiyat araştırması yapmak için cepten girdim türkçe bi tek media marktın sayfası vardı ne bi fiyat ne de bi yorum görebildim

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

lg 42la690s  de güzel bi televizyondu ama bunun bi üstü var kameralı filan onu tavsiye ederim

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek
    tagext bunu yazdı
    bamboocha bunu yazdı

La serisi 2013 ürünleri lb serisi 2014 ürünleri hocsm herkes ni yorum yapar modeli gözüne kestir bakarız lg servis bnm abim dehişim yaptırırız sıkıntı olmaz ;) teknosa dayım beklerim kulak asarsan herkese panel alamazsın söylemesi

hangi teknosa?

Akasya hocam

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 8803 Toplam Mesaj: 28