LG 42LB620V Nasıl Alınır Mı?
-
şu an alınabilecek en harika f/p ürün ü LG42lb652v senin bahsettiğin cihaz belki 1 2 senelik ama teknoloji olarak bayağı ilkel kalıyor , bahsettiğim cihaz ne alaka ise sadece teknosa lar da satılıyormuş ... ortalama 10 yıl kullanacağın bi cihaz için fazladan 400 tl harcamayı çok görme ve teknosa ya gidip incele derim .
-
bamboocha bunu yazdı
La serisi 2013 ürünleri lb serisi 2014 ürünleri hocsm herkes ni yorum yapar modeli gözüne kestir bakarız lg servis bnm abim dehişim yaptırırız sıkıntı olmaz ;) teknosa dayım beklerim kulak asarsan herkese panel alamazsın söylemesi
hangi teknosa?
-
Lemuria bunu yazdı
şu an alınabilecek en harika f/p ürün ü LG42lb652v senin bahsettiğin cihaz belki 1 2 senelik ama teknoloji olarak bayağı ilkel kalıyor , bahsettiğim cihaz ne alaka ise sadece teknosa lar da satılıyormuş ... ortalama 10 yıl kullanacağın bi cihaz için fazladan 400 tl harcamayı çok görme ve teknosa ya gidip incele derim .
bahsi geçen 652V ile benim almış olduğum 630V aynı tek farkı 652 de 3 de var 630 da yok 630 1600 lira iken 652 1900 lira 3d farkından dolayı 300 lira fazladan vermek istemedim 630 sadece media markta varken 652 ise sadece teknosa da var
" senin bahsettiğin cihaz belki 1 2 senelik ama teknoloji olarak bayağı ilkel kalıyor " derken 1-2 ve bayağı ilkel olduğunu nerden çıkardın hangi tv de webos var ve fiyatına göre bu kadar donanımlı -
bu versiyonlarda flash sorunu oldugunu duymuştum ve netten film izlemek istediğinde bir süre sonra yetersiz bellek hatası alıyormuşsun bir araştırın derim
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
bu versiyonlarda flash sorunu oldugunu duymuştum ve netten film izlemek istediğinde bir süre sonra yetersiz bellek hatası alıyormuşsun bir araştırın derim
doğrudur hocam olabilir ama sonuçta daha yeni nesil bi tv değil mi kim ne zaman aldıda sorunlarını gördü ben bugün fiyat araştırması yapmak için cepten girdim türkçe bi tek media marktın sayfası vardı ne bi fiyat ne de bi yorum görebildim -
lg 42la690s de güzel bi televizyondu ama bunun bi üstü var kameralı filan onu tavsiye ederim
-
tagext bunu yazdıbamboocha bunu yazdı
La serisi 2013 ürünleri lb serisi 2014 ürünleri hocsm herkes ni yorum yapar modeli gözüne kestir bakarız lg servis bnm abim dehişim yaptırırız sıkıntı olmaz ;) teknosa dayım beklerim kulak asarsan herkese panel alamazsın söylemesi
hangi teknosa?
Akasya hocam