LG DVD Writer Bozuldu... Yardım...
-
19 ay kadar önce LG DVD writer almıştım ve bir hafta öncesine kadar düzgün çalışyordu.
sorun şu ---> CD yi takınca sanki sürücüde hiç CD felan yokmuş gibi yapyo.
Dün birkaç defa düzgün çalıştı sadece o kadar.Şimdi yine bozuk.
Bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba? Yoksa hangi marka DVD writer tavsiye edersiniz ? Uzun süre bozulmicak bir de ucuz bir şey olsa iyi olur ... Samsung DVD writer sordum bugün 50 TL 2 yıl garanti ...daha iyi bir tavsiyesi olan varmı ?
Ama marka tavsiyesinden önce düzeltmenin bi yolu varmı ?
-
Hakkın rahmetıne kavusmus o sen en iyisi Phılıps dvd ram al 45 tl
-
LG al derim hacım
-
git garantisine at adamın önüne malınız bozuldu hata sizin paramı istiyorum de :=)
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
git garantisine at adamın önüne malınız bozuldu hata sizin paramı istiyorum de :=)
-----------------------------Garanti belgesi kayıp galiba ama DVD yi alırken bilgisayara ad soyad yazıp bi kayıt felan yapmışlardı bişeyler yazmışlardı . Lg yi aldığım yerden geçerken bi sorcam geçerken bi sorcam . denicem bi...
Hem ilk aldığımda en ucuz DVD LGydi bide 70 lira felandı ... şimdi philips->45 , samsung->50 diyorlar...fiyat farkına baktımda garantiydi felan uğraşmaya değmez bence ...nasılsa LG yine bozulur...
samsung mu daha çok dayanır philips mi?
-
dostum belge felan hiç birşey istemez =) emin ol sadece gönder bütün ürünler seri numaralarından kayıtlı eskiden di o belge işi teknik servis adresini bul ve gönder zaman kaybetmeden belgelerini kaybettiğini söylediğinde saten sorun çıkartmıyorlar
+ dayanıklılık yönünden bilemem ama okuma yazma yönünden en iyisi LG yeni almak istiyorsan yine LG al derim
bizzat samsung kullandım DVD seçiyor sürekli her DVD'yi kabul etmiyor okuma konusunda LG gibisini görmedim her müşterime ondan veriyorum hiç bir sorun da çıkmıyor
-
Serdarr bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Garanti belgesi kayıp galiba ama DVD yi alırken bilgisayara ad soyad yazıp bi kayıt felan yapmışlardı bişeyler yazmışlardı . Lg yi aldığım yerden geçerken bi sorcam geçerken bi sorcam . denicem bi...
Hem ilk aldığımda en ucuz DVD LGydi bide 70 lira felandı ... şimdi philips->45 , samsung->50 diyorlar...fiyat farkına baktımda garantiydi felan uğraşmaya değmez bence ...nasılsa LG yine bozulur...
hocam faturası duruyosada olur mal onlarındır ayıplıdır züke züke değiştirecekler öyle marka sevdalılığı yapma bence bende lg vardı cdrw belki 3 kere ist merkeze gitti geldi sonra para iadesi yaptılar her neyse yani memnun değilsen içine sinmesse al paranı ama ben olsam samsung alırdım -
tmm ben eniyisi götürüp bi değiştirmeyi deniim... bilgiler için teşekkür ettim...
-
Aleti Aç Belirteceğim Noktalara Dikkat et Yokla, Dün çalıştığına göre, İletkisel bir Problem olabilitesi yüksek.
Açınca Mümkünse Resim çek buraya koy bakayım.
değilse Ben Karma yoldan izah edeyim sana, Bak Motor Drive Entegresinin Motor Bölümüne Giden Bir Soket var, O Soketti bi yokla, Temiz Görünmüyorsa Bir Diş Fırçası ile Hırpalamacan Temizle, Mercek Kıamına Dokunmayasın, Orası ile ilgili bi durum yok, Sorun Motor Döndürme ile alakalı...
Ama şuda olabilir, Motor Drive Sürücü entegresinide Mercekten gelen Sinyal tetikliyor, Mercek Ünitesinden gelen kablonunda Soketine Düzgün oturmuş Olup olmadığını Kontrol et.... Büyük ihtimal ciddi bi durumu yok.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Aleti Aç Belirteceğim Noktalara Dikkat et Yokla, Dün çalıştığına göre, İletkisel bir Problem olabilitesi yüksek.
Açınca Mümkünse Resim çek buraya koy bakayım.
değilse Ben Karma yoldan izah edeyim sana, Bak Motor Drive Entegresinin Motor Bölümüne Giden Bir Soket var, O Soketti bi yokla, Temiz Görünmüyorsa Bir Diş Fırçası ile Hırpalamacan Temizle, Mercek Kıamına Dokunmayasın, Orası ile ilgili bi durum yok, Sorun Motor Döndürme ile alakalı...
Ama şuda olabilir, Motor Drive Sürücü entegresinide Mercekten gelen Sinyal tetikliyor, Mercek Ünitesinden gelen kablonunda Soketine Düzgün oturmuş Olup olmadığını Kontrol et.... Büyük ihtimal ciddi bi durumu yok.
-----------------------------usta süpersin ...teknik serviste çalışyon galiba...
hemen açıp bakim... bilgisayarı kapatıp DVD yi çıkartcam... bu arada fotoğraf nasıl yükleniyor onuda bi yazarsan sevinirim... N70 telefonla çekcem fotoğrafı idare eder heralde...
-
Serdarr bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı: