LG G3 (D855) Kullanan Var Mı?
-
unbalanced bunu yazdı
ben pasaporta başka bir telefon kaydettireceğim, bu telefona imei atılması mümkün müdür bilen var mı? çünkü bazı marka-modellerde olmuyor o yüzden pasaportla uğraşmayalım..
Hocam o konuda hiç bilgim yok. İlgilenmediğim için pek araştırmadım.
-
Ben 1640 a aldim ithalatci firma garantili ve sorunsuz.
-
Sanırım bilgisi olan yok.
-
-
Yazdım hocam yazdım orayada yazım :)
-
Tırnağın varsa başını kaşıycan :) Hallettim sorunumu :) Cihazı toparlıyayım sonra çözümü yazarım :)
-
BaD_BoYs bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
ben pasaporta başka bir telefon kaydettireceğim, bu telefona imei atılması mümkün müdür bilen var mı? çünkü bazı marka-modellerde olmuyor o yüzden pasaportla uğraşmayalım..
g2 g3 yazılır
octopus u olan bı telefoncu bulun
bosuna ezdırmeyın $, kendınızı cunku işi cok kolay
kady tarafından 01/Kas/14 21:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam telefonu recovery mode'a alıp adb pull ile dosyaları çekiceksin sonra yazılımı çakacaksın.
Halletmişsin ama :)
-
kady bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
g2 g3 yazılır
octopus u olan bı telefoncu bulun
bosuna ezdırmeyın $, kendınızı cunku işi cok kolay
hocam box ile yapıldığını biliyorum zaten ama bunu yapabilecek yer var mı? istanbul taraflarında ve çevre illerde de olabilir işi yapan bir yer var mı? numarayı v.s. alabilirsem arkadaş arayıp sorsun.
-
baba3232 bunu yazdı
Hocam telefonu recovery mode'a alıp adb pull ile dosyaları çekiceksin sonra yazılımı çakacaksın.
Halletmişsin ama :)
Hocam bu cihazı kullanıyormusun? Recovery moda geçmiyor ki cihaz :) Factory Hard Reset yapıyor sadece. Halletim hocam duvara yapıştırmadan sonunda :)