LG G3 (D855) Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    baba3232 bunu yazdı

Hocam telefonu recovery mode'a alıp adb pull ile dosyaları çekiceksin sonra yazılımı çakacaksın.

Halletmişsin ama :)

Hocam bu cihazı kullanıyormusun? Recovery moda geçmiyor ki cihaz :) Factory Hard Reset yapıyor sadece. Halletim hocam duvara yapıştırmadan sonunda :)

Yok hocam ben orta segmentte geziniyorum nexus 5 sadece fikrimi yazdım,xda da bunun için basit araçlar bile yapmış adamlar.Recovery mode'a almaması ilginç,neyse sevindim adına iyi günlerde kullan.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    baba3232 bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    baba3232 bunu yazdı

Hocam telefonu recovery mode'a alıp adb pull ile dosyaları çekiceksin sonra yazılımı çakacaksın.

Hocam bu cihazı kullanıyormusun? Recovery moda geçmiyor ki cihaz :) Factory Hard Reset yapıyor sadece. Halletim hocam duvara yapıştırmadan sonunda :)

Yok hocam ben orta segmentte geziniyorum nexus 5 sadece fikrimi yazdım,xda da bunun için basit araçlar bile yapmış adamlar.Recovery mode'a almaması ilginç,neyse sevindim adına iyi günlerde kullan.

Ah ulan ahhh :) Zamanında Nexus 5 çıktığında Nexus 4 den geçmem için bir sebep gösterseydi google şimdi Nexus 5 kullanıyor olurdum :) Sende güle güle kullan hocam nexus candır :) Nexus 6 gelirse geçerim yoksa G3' de devam :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    baba3232 bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    baba3232 bunu yazdı

Ah ulan ahhh :) Zamanında Nexus 5 çıktığında Nexus 4 den geçmem için bir sebep gösterseydi google şimdi Nexus 5 kullanıyor olurdum :) Sende güle güle kullan hocam nexus candır :) Nexus 6 gelirse geçerim yoksa G3' de devam :)

Teşekkür ederim.Bizde Android Lollipop'u bekliyoruz önümüzdeki haftalarda çıkıcak.Nexus 6'nın Türkiye'ye ucuza geleceğini hiç sanmıyorum,artı çok geç gelecek diye düşünüyorum.Adamlar phablet yapmışlar telefon değil :)

Ha alacak imkanın olursa G3'ü sat ve al derim.Nexus 5 bence hala güncelliğini koruyor.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

bende de var g3 şimdiye kadar sorun yaşamadım ayrıca lg nin güzel tarafıda lg nin sitesinden inen mobile support tools programı ile yazılımı tekrar yükleyebilme kolaylığı

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

fotoğraf kalitesi nedir acaba hareketleri görüntülerde. bende G2 var. hareketli görüntüler hep bulanık

spear
Toplam Hit: 3281 Toplam Mesaj: 26