LG G3 (D855) Kullanan Var Mı?
-
BaD_BoYs bunu yazdıbaba3232 bunu yazdı
Hocam telefonu recovery mode'a alıp adb pull ile dosyaları çekiceksin sonra yazılımı çakacaksın.
Halletmişsin ama :)
Hocam bu cihazı kullanıyormusun? Recovery moda geçmiyor ki cihaz :) Factory Hard Reset yapıyor sadece. Halletim hocam duvara yapıştırmadan sonunda :)
Yok hocam ben orta segmentte geziniyorum nexus 5 sadece fikrimi yazdım,xda da bunun için basit araçlar bile yapmış adamlar.Recovery mode'a almaması ilginç,neyse sevindim adına iyi günlerde kullan.
-
baba3232 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıbaba3232 bunu yazdı
Hocam telefonu recovery mode'a alıp adb pull ile dosyaları çekiceksin sonra yazılımı çakacaksın.
Hocam bu cihazı kullanıyormusun? Recovery moda geçmiyor ki cihaz :) Factory Hard Reset yapıyor sadece. Halletim hocam duvara yapıştırmadan sonunda :)
Yok hocam ben orta segmentte geziniyorum nexus 5 sadece fikrimi yazdım,xda da bunun için basit araçlar bile yapmış adamlar.Recovery mode'a almaması ilginç,neyse sevindim adına iyi günlerde kullan.
Ah ulan ahhh :) Zamanında Nexus 5 çıktığında Nexus 4 den geçmem için bir sebep gösterseydi google şimdi Nexus 5 kullanıyor olurdum :) Sende güle güle kullan hocam nexus candır :) Nexus 6 gelirse geçerim yoksa G3' de devam :)
-
BaD_BoYs bunu yazdıbaba3232 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıbaba3232 bunu yazdı
Ah ulan ahhh :) Zamanında Nexus 5 çıktığında Nexus 4 den geçmem için bir sebep gösterseydi google şimdi Nexus 5 kullanıyor olurdum :) Sende güle güle kullan hocam nexus candır :) Nexus 6 gelirse geçerim yoksa G3' de devam :)
Teşekkür ederim.Bizde Android Lollipop'u bekliyoruz önümüzdeki haftalarda çıkıcak.Nexus 6'nın Türkiye'ye ucuza geleceğini hiç sanmıyorum,artı çok geç gelecek diye düşünüyorum.Adamlar phablet yapmışlar telefon değil :)
Ha alacak imkanın olursa G3'ü sat ve al derim.Nexus 5 bence hala güncelliğini koruyor.
-
bende de var g3 şimdiye kadar sorun yaşamadım ayrıca lg nin güzel tarafıda lg nin sitesinden inen mobile support tools programı ile yazılımı tekrar yükleyebilme kolaylığı
-
fotoğraf kalitesi nedir acaba hareketleri görüntülerde. bende G2 var. hareketli görüntüler hep bulanık