LG G3 Muhteşem Tanıtım Videosu
-
-
Cok begendim. Gerek arayuz tasarimi gerek donanim. Samsung sevmeyenlerin tercihi LG olsun.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Cok begendim. Gerek arayuz tasarimi gerek donanim. Samsung sevmeyenlerin tercihi LG olsun.
LG G3'ün 2GB RAM/16GB depolama kapasitesi olanı 1700-1900TL ve 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi olanı ise 2000-2300TL olacakmış.Fiyat performans ürünü değil.
-
Nako19 bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
LG G3'ün 2GB RAM/16GB depolama kapasitesi olanı 1700-1900TL ve 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi olanı ise 2000-2300TL olacakmış.Fiyat performans ürünü değil.
Degil mi :) var mi muadili suan bu fiyata ? Plastik samsung bile 2100 civarinda. Htc m8 2400.
-
G2 kadar sükse yapmayacak telefon. 2K ekranın sadece teknoloji yarışında "Bende VARIM!" demekten başka hiçbir işlevi yok. El kadar ekranda 2K görüntü ile FULL HD görüntü arasında bir fark hissedemezsiniz. Boşuna performans azaltımı ve şarj yemekten başka bir işe yaramayacak.
Ayrıca Snapdragon 801 yongaseti ise yetersiz kalır 2K ekrana. Gerçi duyduğum kadarıyla 3B uygulamalar(oyunlar vs.) FULL HD de çalışıyormuş. Bu sayede performans kaybı yaşanmıyor diyorlar.
Hafıza kartı ve çıkarılabilir pil desteği güzel olmuş.
Efsane olup olmayacağını Türkiye'deki çıkış fiyatı belirleyecek. G2 nin çok satmasının sebebi fiyatlandırmasıydı.
Ama bunlar para tuzağı açıkçası. g3 le yapıpda (g2, note 2) yapamayacağınız birşey yok.
DrKill tarafından 30/May/14 07:54 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdıNako19 bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdı
Degil mi :) var mi muadili suan bu fiyata ? Plastik samsung bile 2100 civarinda. Htc m8 2400.
hocam g2 için herkes fiyatı çok uygun performansıda mükemmel demişti ama bunun fiyatını gören öyle demiyo ha fiyatı piyasaya göre normal ama bize yine pahalı :)
-
DrKill bunu yazdı
G2 kadar sükse yapmayacak telefon. 2K ekranın sadece teknoloji yarışında "Bende VARIM!" demekten başka hiçbir işlevi yok. El kadar ekranda 2K görüntü ile FULL HD görüntü arasında bir fark hissedemezsiniz. Boşuna performans azaltımı ve şarj yemekten başka bir işe yaramayacak.
Ayrıca Snapdragon 801 yongaseti ise yetersiz kalır 2K ekrana. Gerçi duyduğum kadarıyla 3B uygulamalar(oyunlar vs.) FULL HD de çalışıyormuş. Bu sayede performans kaybı yaşanmıyor diyorlar.
Hafıza kartı ve çıkarılabilir pil desteği güzel olmuş.
Efsane olup olmayacağını Türkiye'deki çıkış fiyatı belirleyecek. G2 nin çok satmasının sebebi fiyatlandırmasıydı.
Ama bunlar para tuzağı açıkçası. g3 le yapıpda (g2, note 2) yapamayacağınız birşey yok.
sonuna kadar katılıyorum hocam :)
-
Bunun yerine Xperia Z2 alırım. Fiyatlar aynı zaten. Onun ekranı Full Hd. Yani daha çok performans ve pil.ömrü.sunuyor. Malzeme kalitesi de Lg den daha iyi. Aksesuar konusunda da üstündür. Su ve toz geçirmezliği de cabası.
Ama yine söylüyorum. Şu an bu telefonları almak mantıklı.değil eğer sizi idare eden bir telefonunuz varsa. 1 seneye 64bitlik işlemciler ve telefonlar.çıkacak. Beklemekte fayda var.
-
OTG desteğinin olması çok güzel olmuş
-
Bizde s2 kullanalım hala :))
Not : Telefondan çok memnunum ama :D
-
Birazcık teknolojiden anladığını sanıp da aslında bir boktan anlamayan adamlara yönelik, asırlık teknolojilerin alınıp üzerine hiçbir yenilik eklemeden kullanıldığı, kağıt üzerindeki rakamları şişirilmiş onlarca balon aletten bir diğeri, çöp.