LG G3 Muhteşem Tanıtım Videosu
-
trampfd bunu yazdı
Birazcık teknolojiden anladığını sanıp da aslında bir boktan anlamayan adamlara yönelik, asırlık teknolojilerin alınıp üzerine hiçbir yenilik eklemeden kullanıldığı, kağıt üzerindeki rakamları şişirilmiş onlarca balon aletten bir diğeri, çöp.
Katılıyorum.Teknolojinin sonu yok.Bir zamanların efsanesi Nokia 6600'ın yüzüne kimse bakmıyor şimdi.Biraz daha yakın tarihe gelelim mesala iPhone 4'lerin 2. elleri 500 liraya kadar düştü.Telefon sonuçta.O kadar para yatırmanın anlamı yok.Elinden yere düşürdün mü gitti zaten.
-
Mustafa bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Birazcık teknolojiden anladığını sanıp da aslında bir boktan anlamayan adamlara yönelik, asırlık teknolojilerin alınıp üzerine hiçbir yenilik eklemeden kullanıldığı, kağıt üzerindeki rakamları şişirilmiş onlarca balon aletten bir diğeri, çöp.
Katılıyorum.Teknolojinin sonu yok.Bir zamanların efsanesi Nokia 6600'ın yüzüne kimse bakmıyor şimdi.Biraz daha yakın tarihe gelelim mesala iPhone 4'lerin 2. elleri 500 liraya kadar düştü.Telefon sonuçta.O kadar para yatırmanın anlamı yok.Elinden yere düşürdün mü gitti zaten.
Hocam şirketlerin mantığı bu zaten bütün o ekledikleri özellikler zaten çoktan ürettikleri şeyler ama parça parça ekleyerek satışı devam ettiriyolar bu yeni telefon alma hastalarıda eşşek gibi alıyo bende şuanda iphone 4 var halada taş gibi kullanıyorum ilerde bozulursa değiştiririm.
-
samsung plastik de lg paslanmaz Çelik mi sanki?
2000 tl ve üstünü veriyorsanız işlemci ram vs bakmayın, cihazın kalitesine, kalite hissine bakın.
apple htc ve SonySony