LG G5 Prototip Cihazdan Görüntüler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arkada biri 16 diğer 8 MP kamera var ikiside yanyana. LG değişik bir şeyler yapmaya çalışmış. Tasarım olarak iPhone 6 serisine çok benzettim ben. Batarya sürgülü sistem. USB-C şarj girişi.

Prototip cihaz olduğundan tasarım belli olmasın diye üstünde koruma kabı var.

mkyb tarafından 25/Oca/16 00:05 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

telefon teknolojisi bir kaç yıl durcak herhalde , işlemci artar , ram artar . yenilik bekliyorum artık telefonlardan .

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ilk resim lifeprof un su geçirmez iphone kılıfına benziyor sanki içinde ip6 var :D 

batarya cıkartılmasının kimseye faydası yok daha ömrümde yedek batarya taşıyan adam görmedim artık extra batarya devri.

lg de hep birşeyler eksik kalıyor he.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

ilk resim lifeprof un su geçirmez iphone kılıfına benziyor sanki içinde ip6 var :D 

batarya cıkartılmasının kimseye faydası yok daha ömrümde yedek batarya taşıyan adam görmedim artık extra batarya devri.

lg de hep birşeyler eksik kalıyor he.

bataryanın çıkarılması şöyle iyi bir yanı var . pil de sıkıntı oldugu zaman servise vermiyon .40 liraya yeni pil alıyon kendin takıyon. 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Çıksinda g4un fiyat düşsün

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

tasarım güzele benziyor 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

telefon teknolojisi bir kaç yıl durcak herhalde , işlemci artar , ram artar . yenilik bekliyorum artık telefonlardan .

S3 ümü 3 sene önce 1850 tl ye aldım hala da kullanıyorum dahada kullanıcam ilk akıllı telefonum

Ben bu saatten sonra telefonlara bu flır scout BTS XR pro thermal kamera özelliği gelmeden yeni telefon almam yoksa nabızdı parmak okuyucuydu , iris okumaydı felan benim için özellik değil yani flırın ıphone aksesuarı var termal kamera ama öyle olmaz onboard olacak o gece görüşü telefona geleCe okadar :))

..Morali hep bozuk olan insan..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

Lg G4 olanin Lg G5 almasi icin onemli ne yenilik var ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Versiyon farkı. Popüler kültür ve tüketim toplumu. Hangisi en son ve en pahalı ise onu almak zorundasın. Yoksa mantık sahibi insanlar gayet de telefonun amacının iletişim ihtiyacını karşılamak olduğunun farkında. Ancak ürün farklılaştırmaları ile insanlar tüketime teşvik ediliyor zira tüketim üretimi belirler ve üretmek de zengin olduğunuzun göstergesidir. Neyse...

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Parmak izi okuyucu, çelik kasa, daha iyi arka ve ön kamera, şarjı az harcayan daha az ısınan işlemci. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

iş artık sidik yarışına döndü, kimin ram i daha fazla, kimin işlemcisi daha hızlı..

ekstra bi özellik ekleyemiyorlar ya da eklemiyorlar.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 5780 Toplam Mesaj: 52
lg g5 life is good