LG G5 Prototip Cihazdan Görüntüler
-
Arkada biri 16 diğer 8 MP kamera var ikiside yanyana. LG değişik bir şeyler yapmaya çalışmış. Tasarım olarak iPhone 6 serisine çok benzettim ben. Batarya sürgülü sistem. USB-C şarj girişi.
Prototip cihaz olduğundan tasarım belli olmasın diye üstünde koruma kabı var.
-
telefon teknolojisi bir kaç yıl durcak herhalde , işlemci artar , ram artar . yenilik bekliyorum artık telefonlardan .
-
ilk resim lifeprof un su geçirmez iphone kılıfına benziyor sanki içinde ip6 var :D
batarya cıkartılmasının kimseye faydası yok daha ömrümde yedek batarya taşıyan adam görmedim artık extra batarya devri.
lg de hep birşeyler eksik kalıyor he.
-
PanxeR bunu yazdı
ilk resim lifeprof un su geçirmez iphone kılıfına benziyor sanki içinde ip6 var :D
batarya cıkartılmasının kimseye faydası yok daha ömrümde yedek batarya taşıyan adam görmedim artık extra batarya devri.
lg de hep birşeyler eksik kalıyor he.
bataryanın çıkarılması şöyle iyi bir yanı var . pil de sıkıntı oldugu zaman servise vermiyon .40 liraya yeni pil alıyon kendin takıyon.
-
Çıksinda g4un fiyat düşsün
-
tasarım güzele benziyor
-
my4 bunu yazdı
telefon teknolojisi bir kaç yıl durcak herhalde , işlemci artar , ram artar . yenilik bekliyorum artık telefonlardan .
S3 ümü 3 sene önce 1850 tl ye aldım hala da kullanıyorum dahada kullanıcam ilk akıllı telefonum
Ben bu saatten sonra telefonlara bu flır scout BTS XR pro thermal kamera özelliği gelmeden yeni telefon almam yoksa nabızdı parmak okuyucuydu , iris okumaydı felan benim için özellik değil yani flırın ıphone aksesuarı var termal kamera ama öyle olmaz onboard olacak o gece görüşü telefona geleCe okadar :))
-
Lg G4 olanin Lg G5 almasi icin onemli ne yenilik var ?
-
Jubei bunu yazdı
Versiyon farkı. Popüler kültür ve tüketim toplumu. Hangisi en son ve en pahalı ise onu almak zorundasın. Yoksa mantık sahibi insanlar gayet de telefonun amacının iletişim ihtiyacını karşılamak olduğunun farkında. Ancak ürün farklılaştırmaları ile insanlar tüketime teşvik ediliyor zira tüketim üretimi belirler ve üretmek de zengin olduğunuzun göstergesidir. Neyse...
-
Jubei bunu yazdı
Parmak izi okuyucu, çelik kasa, daha iyi arka ve ön kamera, şarjı az harcayan daha az ısınan işlemci.
-
iş artık sidik yarışına döndü, kimin ram i daha fazla, kimin işlemcisi daha hızlı..
ekstra bi özellik ekleyemiyorlar ya da eklemiyorlar.