LG Telefon Pişmanlıktır
-
mkyb bunu yazdı
LG'den mobilde bi cacık olmaz. Her telefonunda ayrı bir sorun.
G3'lerin ilginçtir 16 GB olanlarında böyle saçma sapan sorunlar çıkıyor. 32 GB ve 3 GB ralli olanlar taş gibi.
Doğru.
Ancak takip ediyorsan, V20 ile ilgili herhangi bir sorun bildirilmedi diye biliyorum çok ufak tefek bluetooth ve gps'den başka. Onlarda çözümlendi.
Türkiyede ise LGDestek diye bir ekip var onların elinde var, inceliyorlar. :D
Ben V20'den umutluyum ve G6'dan da. Özellikle LCD Panel yerine, OLED'e geçmeleri bakalım nasıl olacak.
Unuttum, V20'de de Ghost Screen görülebilir. Quantum IPS var onda da :(
Daniel-Koo tarafından 08/Eki/16 22:02 tarihinde düzenlenmiştir -
LG'nin VXX serisi zaten tutulmayan bi seri. Zira gereksiz pahalı. Zaten paralel ithalat telefonlar iyice zarar veriyor LG Türkiye'ye. Hatta LG'nin Türkiye'de mobil işinden çekilmesi ciddi olarak konuşuluyor. En basitinden 3-4 aydır sıfır G5 gelmiyor mağazalara.
Vatan bilgisayarda sordum elemana üretimi durdu dedi. Elimizde olanları satıp kaldıracağız dedi.
G4'ün anakart yakmasının güncelleme ile alakası yok. Cihazın anakart tasarımında hata var. İşlemcinin ayakları zamanla ısı-soğun yerinden çıkıyor. Buda değişiyor. Mesala Rusya'da olan adamın telefonu 1 sene sonra anakart yakar, Antalya'da olanının 6 ay sonra. Hava sıcaklığı etkiliyor.
Her G4 eninde sonunda anakart yakacak kaçarı yok saatli bomba resmen. LG'nin hala bu telefonları toplatmayıp sessiz kalması ise tamamiyle saçmalık. Değişim verilen G4'lerde anakart yakıyor. Üretimide durduğu için artık G5 veya G5'in düşüğü G5 Se vermeye başladılar. Oda rastgele.
-
@mkyb ye G4 soruyorum en ufak bi açık vermiyor yakar patlar erir vs diye ağır defans yapıyor .)
Zaten gardını bi düşürse hemen basıcam tüm paraları G4 e o günün gelmesini bekliyorum .)
G4 kullanıcısıyım memnunum 1 seneye yakındır hiçbir sorun görmedim en son Android 6 yükledim ısınma sorunu neredeyse yok artık.
Ama işte bidaha almaya geldi mi iş pek cesaret edemiyoz böyle yorumlardan dolayı .)
-
Anakart yakma olayı çıkmadan yani Şubat 2016 ve öncesi buradan bir kaç kişinin G4 almasına vesile oldum onlar kusura bakmasın. Benim G4'te mortingen şitrayze oldu. Serviste süründüm en sonunda ya üste para verin G5 verelim yada tekrar G4 verelim dediler direk para iadesi istedim.
LG'den büyük konuşmayayım ama televizyon harici fön makinesi almam artık. Hele ki servisin sıfır gibi telefondan iade yaparken %10 eskime payı adı altında kesinti yapmaya kalkışmasından sonra.
G3 16 GB model 4K video çekerken eridi var mı ötesi ?
-
Yaklaşık 1 yıldır G3 32 GB kullanıyorum.
Çatlama sorunu bile yaşamadım.
Böyle bir başlık, canavar gibi telefon üreten dev bir şirketi karalamaktır. Hoş değil.
(LG G3 CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ.)
-
Th3Ultra bunu yazdı
Yaklaşık 1 yıldır G3 32 GB kullanıyorum.
Çatlama sorunu bile yaşamadım.
Böyle bir başlık, canavar gibi telefon üreten dev bir şirketi karalamaktır. Hoş değil.
(LG G3 CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ.)
LGnin sorunlu olduğunu savunurken bile kabul etmişsin zaten
-
Çoğu markanın kronik sorunlu cihazları var. Anakartın yanacağını bile bile g4 kullanıyordum geçen hafta gitti cihaz servise yolladım. Telefonu buzdolabına koy çıkar koy çıkar yedeklerimi almıştım kaybım yok. Bugün telefon alacak olsam yine LG alırım. Kızılötesi olması (kumanda için) ve arayüzü isteklerimi karşılıyor diğer telefonları da kullandım, kullanmayıp incelediklerim de oldu işe yarayacak ufacık özellikleri bile koymayan markalar var. Özellikle reeder telefonlardan uzak durun saf android bıraksa çok daha iyiymiş böyle kötü bir arayüz görmedim ben.
G4'lerin patlamasının sebebi güncelleme değil işlemcinin bacakları ısına soğuya sıkıntı çıkarıyor. Servise ürünü verip uzun süre alamazsanız imkanınız varsa gidin servise atarlı giderli konuşun. Benim kuzenin telefonu delta servise vermiştik 36 iş günü geçti hala anakart bekliyorlardı cuma günü gidip adamlarla konuştu pazartesi elinizde olacak dediler. Telefonla arayınca işlemleriniz hızlandırılmış şekilde devam ediyor diyip duruyorlar. Benim telefonun da 20 iş günü dolar dolmaz gidip konuşacağım başka türlü aylarca bekliyoruz.
-
LG mi tövbe bir daha
-
Bende. G3 16 gb olani var..kasada alt ve üstte çatlak var..kendiliğinden oldu ben düşürmedim.başka sorun yasamadim
-
G2 efsanesinden sonra hep hatalar ile bogustu. Hala g2 kullaniyorum 2.5 yil olacak hemen hemen. Ekrani kirdim disaridan degistim o kadar onun disinda tum isteklerimi karsiliyor mis gibi.
Bozulmasini bekliyorum yeni tel almak icin ama bozulursa ne alacam bilmiyorum. Su an 3kdan asagi telefon alinmayacak duzeye geldi ve gereksiz pahali.