LG Telefon Pişmanlıktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Bende de G3 32 lik var. Ayni problemle bende karsilastim. Internette isitma yonetimi soyleniyor bir telefoncu buldum isitirim ama 2 haftaya eskiye döner bunun çözümü yok yeni telefon al dedi.. Internetteki çözümlerde genelde isitma olarak görünüyor. Daha sonra bir telefoncu acti kapadi 2 hafta düzgün kullandim simdi yine ayni problem devam ediyor. Ekran gidiyor soluklasarak acma kapama yapinca tustan duzeliyor bazen 5 10 defa yapmam gerekiyor. Büyük problem ve çözümü bilen çıkmadı yaptığım arastirmalarda...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

Bende de G3 32 lik var. Ayni problemle bende karsilastim. Internette isitma yonetimi soyleniyor bir telefoncu buldum isitirim ama 2 haftaya eskiye döner bunun çözümü yok yeni telefon al dedi.. Internetteki çözümlerde genelde isitma olarak görünüyor. Daha sonra bir telefoncu acti kapadi 2 hafta düzgün kullandim simdi yine ayni problem devam ediyor. Ekran gidiyor soluklasarak acma kapama yapinca tustan duzeliyor bazen 5 10 defa yapmam gerekiyor. Büyük problem ve çözümü bilen çıkmadı yaptığım arastirmalarda...

4eye hocam işte şimdi yeni masraf çıkardın bana :)

Arkadaş bir telefona 1000 lira verilmez yazık cidden. Bilgisayar tv olsa zoruma gitmez de elinden ilk dusurmede bozulacak birşey için artık para veresim gelmiyor. Zamanında kiydik paraya aldık ama şimdi düzgün bir telefon gereksiz pahalı. Bir yolunu bulup 100$ lık Çin telefonlarından alıp kullan at yapacam. Nasıl getirtecez bakalım.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3200 Toplam Mesaj: 23
lg telefon pişmanlıktır