LG Televizyon Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor
-
HDMİ yüksek çözünürlükte ekran panelinin bir entegresi ısınıyor olabilir.
Bende de başladı.. TVplus yeni cihaz bağlandı.. TV de değil de filim dizi gibi şeyler izleyince ekran gitmeye başladı.. ses var..
Geçen yutubda bir ay falan oluyor
https://youtu.be/GIWsvG7gtpU?si=1vNWoFZShREx-ads
-
ltcelik bunu yazdı
HDMİ yüksek çözünürlükte ekran panelinin bir entegresi ısınıyor olabilir.
Bende de başladı.. TVplus yeni cihaz bağlandı.. TV de değil de filim dizi gibi şeyler izleyince ekran gitmeye başladı.. ses var..
Geçen yutubda bir ay falan oluyor
https://youtu.be/GIWsvG7gtpU?si=1vNWoFZShREx-ads
Bu yutubdaki arkadaş bir entegre hatasını bulup değiştirmiş...
[ uyuya kalmışım gerisini yazmadan göndermişim ..]
-
Evet an itibariyle cihaz komple gitti.
yani şöyle tüm Hdmi söktüm ama sadece güç kablosunu taksam bile güç ışığı kırmızı ve beyaz oluyor ekrana görüntü gelmiyor -
izmirde servis önerisi olan var mı ?
-
up
-
rapidhacker550 bunu yazdı
yani şöyle tüm Hdmi söktüm ama sadece güç kablosunu taksam bile güç ışığı kırmızı ve beyaz oluyor ekrana görüntü gelmiyorBesleme kartı arizasi
-
sunyy2003 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
yani şöyle tüm Hdmi söktüm ama sadece güç kablosunu taksam bile güç ışığı kırmızı ve beyaz oluyor ekrana görüntü gelmiyorBesleme kartı arizasi
ortalama maliyeti biliyor musun hocam ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Verdiğim yutub elemanı ile iletişime geç istersen.. Bordu bordları sökebilirsen kargalarsın.. duruma göre.. Burdurda sanırım...
-
ltcelik bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Verdiğim yutub elemanı ile iletişime geç istersen.. Bordu bordları sökebilirsen kargalarsın.. duruma göre.. Burdurda sanırım...
tv bana ait olsa açar boardu sökerim ama bana ait olmayınca servise vereyim izmirde diye düşündüm
-
garantisi yoksa herhangi bir tv tamirciside yapar zor bir arıza değl aynı televizyondan başıma geldi