Liberal Müridler!
-
Bazıları da Adam Smith sever!
Hakikaten tbt nin kimliği genelde solcu, ulusalcı ve cemaat ten oluşuyor. Hiç liberal yok mu kardeşim :P
-
arkadaşım konuyla alakalı olmayabilir ama belirtmek istedim . her sağcı cemaatci deildir. ben sağcıyım ama cemaatlerle ilgim yoktur. gibi
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Bazıları da Adam Smith sever!
Hakikaten tbt nin kimliği genelde solcu, ulusalcı ve cemaat ten oluşuyor. Hiç liberal yok mu kardeşim :P
-----------------------------Sitenin kendi icerigi zaten liberal, liberal olmasa biz istedigimiz gibi dusucelerimizi soyleyebilirmiyiz?
-
pop denılen hem mınımınımınınımım rock da hep lıbarel nınımınımımım gersı hep kapıtal mınımımnı buna dur dedı ceza general :D boyle bı sarkısı vardı cezanını eskı gunler geldı aklıma lıberal dıyınce neden bende bılmıorum valla konuyla alaksız oldu ama ıdare et :D
-
forumun gizli altyapısı capkanist'tir :)
-
Lijitsu bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------O ne ya? :D
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Lijitsu bunu yazdı:
-----------------------------biliyorum sende capkanist sin ayak yapma simdi :D
-
Lijitsu bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Lijitsu bunu yazdı:
-----------------------------biliyorum sende capkanist sin ayak yapma simdi :D
-----------------------------Yeni bir akim herhalde :D:D
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Bazıları da Adam Smith sever!
-----------------------------ÜLKÜCÜLER'i azımsama bence.Yakında THT ÜLKÜ OCAĞI'nı açacağız Allah'ın izni ile nerdeyse:D
Liberalmz kafama yatıyor ama çok eksiği var.
-
Aslında her türden adam var, ama malesef her muhalefet eden ulusalcı atatürkçü her akp hakkında olumlu eleştiri yapanı da cemaatçi diye etiketlersek bu başlığa şaşırmamak lazım. İdeolojiler, siyasi görüşler kaypak olmuş bu zamanda hiç birisi saf haliyle durmuyor. Herkes kendisini bir yerlere ait hissetmek ister özellikle de gençler. İdeolojiler ne için vardır? Kapsamı nedir? sınırlılıkları nedir? Bunları düşünmeden bir yerlere adıyoruz kendimizi.
-
ulusalcı ne demek ?
bu sitede bence milliyetçi daha çok..