Liberal Müridler!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

DePReS bunu yazdı:
    -----------------------------

kuytul bunu yazdı:
    Bugün herkes milliyetçi sözde. Solcusu sağcısı şucusu bucusu hatta sıkışınca terörist bile.
    inan bana gerçek solcuların hiçbiri milliyetçiyim demez (Y)

allah allah sakın o ırkçıyım demekten kaçınmak için olmasın ? 

Solcuları önce bi ayırın.Solcuları pkk yandaşı olarak görenler var.Chpli, dspli solcularda vardır gayet milliyetçidir çünkü Atatürkçülerdir.Aynı zamanda dtplilerde vardır ne bok oldukları belli değildir siz solcu diyorsunuz.

Onun dışında sağcılar var ülkücüler ve dinciler.Bunlar biraz daha tutucudur.Ülkücüler kürtleri sevmez dincilerde aynı şekilde solcuların bir kısmı temiz kürtse neden olmasın derler. 

Millete yol gösterecek adamlar sedat pekerler yada ülkü ocakları başkanları, tarikat liderleri değil aydınlardır.Aydınlarımız adam gibi olmazsa yada zamanıdna kafaları kesilirse iş bozulur.

Kimdir bu aydınlar ?? Yazarlar, şairler eskiden ozanlar..Yani kardeşliği, kalkınmayı bir takım konularda insanları bilinçlendirmek üzre olan herkezdir.Bence aydınlar öğretmenlerdirde, Atatürk ün kim olduğunu, Türkiyenin bütün olduğunu söyleyenlerdirde. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

liberal zaten sol değilmi?

bu arada milliyetçiliği siyasi görüş olarak lanse edenler var, milliyetçilik siyasi görüş değil erdemdir, solcusuda sağcısıda milliyetçi olabilir.

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Ben kendimi böyle kalıplaşmış ideolojilerden birine yamamayı asla kabul etmeyen birisiyim ama düşüncelerimin çoğu liberal domakrasi ile özdeşleşir.Milliyetçilik konusuna gelince milliyetçilik bir ideoloji midir yoksa iç üdü müdür halen bunun ceavını bilmezken milliyetçiyim demek baba yadigarı hayat sürmek gibi geliyor bana.Ben ülkemi değil insanlarını seviyorum kuru toprağın nesi sevilir ? sevdiğimiz o topraklar üzerinde yazılan destanlar,tarihlerdir bunu da insanlar yazar o yüzden ben milliyetçiliğe halkçılık deme taraftarıyım,ben insanımı seviyorum devleti seven kim var ki ? Milliyetçilik hakkında biraz düşünmek isterseniz gerçekten harika düşüncelerin olduğu bir topik;

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=milliyet%E7ilik&folderid=77118

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

kcarakilic bunu yazdı:

ergenekoncuyum

liberal düşünce nedense pek uzak..

çatışma yaratır kanısındayım..

düşünce özgürlüğünün fazlası kaos yaratır.

Her türlü insan var TBT mizde liberalinden tut Faşistine kadar benim gbi.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Özgürlük,adalet,demokrasi ve eşitlik ilkelerini temel alan türk-islam medeniyeti geleneklerine bağlı ve çağdaş yaşam içinde bağlı olduğum gelenekleri sorgulayıp faydalı olanı bulmaya çalışan bireysel gelişmelerle toplumun gelişeceğine inanan akılcı bilimsel düşünen birisiyim. Benim siyasi görüşüm ne olabilir? İlla bir isim koymak mı lazım?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

aero bunu yazdı:

ulusalcı ne demek ?

bu sitede bence milliyetçi daha çok..

Ulusalcı demek.. 

Bazı değişmez ilkeleri değiştirip ülkenin yararını sağlamak.. diyebiliriz özetçe..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    sinancım ben bu kavrMamlara aylardır  çalıştığım(sınava) için ne amaçla olursa olsun bunlardan yana olamam. :D:D:D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

düşünce özgürlüğünün fazlası kaos yaratır.

Her türlü insan var TBT mizde liberalinden tut Faşistine kadar benim gbi.

bende hemen hemen bunu belirtmek istemiştim

TBT de hertürlü insan mevcut evet hemde çok fazla bu yüzden ikili tartışma ve ban sayısı oldukça fazla bence..

düşünce özgürlüğünün fazla olmasının iyi olmadığına örnektir işte buda en basitinden :)

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 3611 Toplam Mesaj: 29