Life Gym Spor Tesisleri Daha Önce Giden Varmı
-
Müridler buraya gitmeyi düşünüyorum varmı daha önce giden ne gibi + ları ne gibi - leri var

-
bizzat gidiyorum4-5 ay oldu. deposite şubesindeyim Pazartesileri çok yoğun oluyor herkes bir işıkla spor yapcam hülo diye saldırıyor özellikle akşam 7den sonra ağırlık kardiyo ve istasyon çalışması yapılan yerler yoğun oluyor diğer günler normal havalandırması on numara,kliması on numara hocaların bazıları çok bilgili bazılarının dünyadan haberi yok.. başlarken falan bio empedans testi yapıyorlar ondan sonra istersen sana program yazıyorlar karne gibi falan istersen free style takılıosun vs. atmosferi sağlam girerken bornoz vs takımlarını veriyorlar falan. akşamları grup dersleri ( bodypump vs) eğlenceli oluyor ben katılmadım ama görüyorm falan sormak istediğn varsa cevaplayayım :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdıbizzat gidiyorum4-5 ay oldu. deposite şubesindeyim Pazartesileri çok yoğun oluyor herkes bir işıkla spor yapcam hülo diye saldırıyor özellikle akşam 7den sonra ağırlık kardiyo ve istasyon çalışması yapılan yerler yoğun oluyor diğer günler normal havalandırması on numara,kliması on numara hocaların bazıları çok bilgili bazılarının dünyadan haberi yok.. başlarken falan bio empedans testi yapıyorlar ondan sonra istersen sana program yazıyorlar karne gibi falan istersen free style takılıosun vs. atmosferi sağlam girerken bornoz vs takımlarını veriyorlar falan. akşamları grup dersleri ( bodypump vs) eğlenceli oluyor ben katılmadım ama görüyorm falan sormak istediğn varsa cevaplayayım :D
Fiyatını yazda belki bizde geliriz :)
-
Havuz varmı
-
valla değişiyor fiyatlar yıllık bazda kayıt yapıyorlar parayı peşin veya kredi kartına 12 taksitle alıyorlar. ne kadar pazarlık yapabilirsin 2650 ydi galiba hatırladığım o fiyattan açıyorlar düşür düşürebildiğin kadar makul bir fiyata yazılabilirsin eğer yazılmak isterseniz bizim şubeye beraber gidelim bana bonus fazladan üyelik veriyorlar :P
ExcaliburTBT tarafından 16/Tem/13 17:11 tarihinde düzenlenmiştir
edit benim gittiğim yerde havuzu var evet.
https://www.facebook.com/lifegymgrubu/photos_albums burdan fotolara bakın -
başakşehirde oturuyorum halkalıdakine gidiyorum aylık 60tl veriyorum, deposite pahalı ve yoğun diye tercih etmedim, öyle havlusu falan yok fakir staylası ama düzgün gelirim efendi gibi sporumu yaparım diyenler için iyidir, üstü kültür merkezi kütüphane falan var az sosyalleşirsiniz de.
-
Hocam ben sarıyerdekini düşünüyorum motorla gidip gelicez arkadaşımla sence mesafe sorunmu olur
Ha bide masaj spa felan varmış bunlar pakete dahilmi oluyo masaj bayanmı yapıyo erkekmi
Mycity tarafından 16/Tem/13 17:40 tarihinde düzenlenmiştir -
glaurung bunu yazdı
başakşehirde oturuyorum halkalıdakine gidiyorum aylık 60tl veriyorum, deposite pahalı ve yoğun diye tercih etmedim, öyle havlusu falan yok fakir staylası ama düzgün gelirim efendi gibi sporumu yaparım diyenler için iyidir, üstü kültür merkezi kütüphane falan var az sosyalleşirsiniz de.
life gym'e mi aylık 60 veriyorsun hocam ? cidden fiyat harikaymış .. halkalı'nın neresinde bu biraz detay verirsen sevinirim , az önce ataköy a plus taki macfit'ten geldim salon gayet güzel ve prof. yıllık 1.500 gibi bir rakam istediler .
-
Lemuria bunu yazdıglaurung bunu yazdı
life gym'e mi aylık 60 veriyorsun hocam ? cidden fiyat harikaymış .. halkalı'nın neresinde bu biraz detay verirsen sevinirim , az önce ataköy a plus taki macfit'ten geldim salon gayet güzel ve prof. yıllık 1.500 gibi bir rakam istediler .
hocam harbi fiyat iyimiş hea :D acaba bize nekadar çekicekler merak ediyorum
-
arena parkın orda iniyorsunuz, bahçeşehir tarafına doğru yürüyorsunuz kültür merkezinin arka girişinden giriyorsunuz, ben yıllık yaptırdığımdan 60a geldi, şu an 3 aylık için 300 istiyorlar 250ye kaydediyorlar süre uzadıkça ucuzluyor. Son zamanlarda rekabet arttı yeni bir salon açıldı .
-
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/life-gym
çok fazla şikayet var ne iş müridler ?