folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Life Gym Spor Tesisleri Daha Önce Giden Varmı

Life Gym Spor Tesisleri Daha Önce Giden Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler buraya gitmeyi düşünüyorum varmı daha önce giden ne gibi + ları ne gibi - leri var

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    bizzat gidiyorum4-5 ay oldu. deposite şubesindeyim   Pazartesileri çok yoğun oluyor herkes bir işıkla spor yapcam hülo diye saldırıyor özellikle akşam 7den sonra ağırlık kardiyo ve istasyon çalışması yapılan yerler yoğun oluyor diğer günler normal havalandırması on numara,kliması on numara hocaların bazıları çok bilgili  bazılarının dünyadan haberi yok.. başlarken falan bio empedans testi yapıyorlar ondan sonra istersen sana program yazıyorlar karne gibi falan istersen free style takılıosun vs.    atmosferi sağlam girerken bornoz vs takımlarını veriyorlar falan. akşamları grup dersleri ( bodypump vs) eğlenceli oluyor ben katılmadım ama görüyorm falan sormak istediğn varsa cevaplayayım :D 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı
    bizzat gidiyorum4-5 ay oldu. deposite şubesindeyim   Pazartesileri çok yoğun oluyor herkes bir işıkla spor yapcam hülo diye saldırıyor özellikle akşam 7den sonra ağırlık kardiyo ve istasyon çalışması yapılan yerler yoğun oluyor diğer günler normal havalandırması on numara,kliması on numara hocaların bazıları çok bilgili  bazılarının dünyadan haberi yok.. başlarken falan bio empedans testi yapıyorlar ondan sonra istersen sana program yazıyorlar karne gibi falan istersen free style takılıosun vs.    atmosferi sağlam girerken bornoz vs takımlarını veriyorlar falan. akşamları grup dersleri ( bodypump vs) eğlenceli oluyor ben katılmadım ama görüyorm falan sormak istediğn varsa cevaplayayım :D 

Fiyatını yazda belki bizde geliriz :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Havuz varmı

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

valla değişiyor fiyatlar yıllık bazda kayıt yapıyorlar parayı peşin veya kredi kartına 12 taksitle alıyorlar.  ne kadar pazarlık yapabilirsin 2650 ydi galiba hatırladığım o fiyattan açıyorlar düşür düşürebildiğin kadar makul bir fiyata yazılabilirsin eğer yazılmak isterseniz bizim şubeye beraber gidelim bana bonus fazladan üyelik veriyorlar :P 

edit benim gittiğim yerde havuzu var evet. 

https://www.facebook.com/lifegymgrubu/photos_albums  burdan fotolara bakın

ExcaliburTBT tarafından 16/Tem/13 17:11 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

başakşehirde oturuyorum halkalıdakine gidiyorum aylık 60tl veriyorum, deposite pahalı ve yoğun diye tercih etmedim, öyle havlusu falan yok fakir staylası ama düzgün gelirim efendi gibi sporumu yaparım diyenler için iyidir, üstü kültür merkezi kütüphane falan var az sosyalleşirsiniz de.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam ben sarıyerdekini düşünüyorum motorla gidip gelicez arkadaşımla sence mesafe sorunmu olur

Ha bide masaj spa felan varmış bunlar pakete dahilmi oluyo masaj bayanmı yapıyo erkekmi

Mycity tarafından 16/Tem/13 17:40 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

başakşehirde oturuyorum halkalıdakine gidiyorum aylık 60tl veriyorum, deposite pahalı ve yoğun diye tercih etmedim, öyle havlusu falan yok fakir staylası ama düzgün gelirim efendi gibi sporumu yaparım diyenler için iyidir, üstü kültür merkezi kütüphane falan var az sosyalleşirsiniz de.

life gym'e mi aylık 60 veriyorsun hocam ? cidden fiyat harikaymış .. halkalı'nın neresinde bu biraz detay verirsen sevinirim , az önce ataköy a plus taki macfit'ten geldim salon gayet güzel ve prof. yıllık 1.500 gibi bir rakam istediler . 

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

life gym'e mi aylık 60 veriyorsun hocam ? cidden fiyat harikaymış .. halkalı'nın neresinde bu biraz detay verirsen sevinirim , az önce ataköy a plus taki macfit'ten geldim salon gayet güzel ve prof. yıllık 1.500 gibi bir rakam istediler . 

hocam harbi fiyat iyimiş hea :D acaba bize nekadar çekicekler merak ediyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

arena parkın orda iniyorsunuz, bahçeşehir tarafına doğru yürüyorsunuz kültür merkezinin arka girişinden giriyorsunuz, ben yıllık yaptırdığımdan 60a geldi, şu an 3 aylık için 300 istiyorlar 250ye kaydediyorlar süre uzadıkça ucuzluyor. Son zamanlarda rekabet arttı yeni bir salon açıldı .

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/life-gym

çok fazla şikayet var ne iş müridler ?

Toplam Hit: 3550 Toplam Mesaj: 16