folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Life Gym Spor Tesisleri Daha Önce Giden Varmı

Life Gym Spor Tesisleri Daha Önce Giden Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Hocam ben sarıyerdekini düşünüyorum motorla gidip gelicez arkadaşımla sence mesafe sorunmu olur

Ha bide masaj spa felan varmış bunlar pakete dahilmi oluyo masaj bayanmı yapıyo erkekmi

hamam falan ücretsizde spayı bilmiyorm girmedim hiç öle yerlere kese/masaj falan 15-20 tl gibi bi rakam burdaki masörler gördüğüm hep erkek :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı
    Mycity bunu yazdı

Hocam ben sarıyerdekini düşünüyorum motorla gidip gelicez arkadaşımla sence mesafe sorunmu olur

Ha bide masaj spa felan varmış bunlar pakete dahilmi oluyo masaj bayanmı yapıyo erkekmi

hamam falan ücretsizde spayı bilmiyorm girmedim hiç öle yerlere kese/masaj falan 15-20 tl gibi bi rakam burdaki masörler gördüğüm hep erkek :D 

erkek erkeğe masaj yaparmı la :D ben yaptırmam mk :D

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada mac nasıl müridler baya sağlama benziyo

http://www.marsathletic.com/#anasayfa?lang=tr

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Bu arada mac nasıl müridler baya sağlama benziyo

http://www.marsathletic.com/#anasayfa?lang=tr

hocam mac'e gittim ben bugün fiyat aldım ve içersini gezdim , duş bölgesine yapılan masraf benim şu an iyi diye gittiğim spor salonununu 2 kez satın alır yıllık 1.450 TL gibi bir fiyat çıkardı , içersi kalabalık değil , her alet'ten fazla fazla var o yüzden sıra bekleme olayları olacağını sanmıyorum  ki koca salon da 10 kişi bile yoktu , salon 2 kat lı ilk kat karma ve tüm aletler var 2. kat ise spa , sauna , pilates , dans , sprint vs gibi etkinlikler için ayrılmış , gayet ferah ve spor için müsait bir yer bence ,  cumartesi ve pazar günü deneme günü varmış ona davet ettiler  gidip aletleri deneyeceğim filan ama asıl niyetim kas kütlemi ve yağ kütlemi ökçtürüp diyetisyenlerinden bir program alıp kendi salonumda uygulamak..yıllık abonelikleri saçma ve sıkıntılı buluyorum 

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1861723/life-gym-yanlis-bilgi-verilerek-kayit-yapildi/11y9a

çok sinir bozucu bir durum

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 3552 Toplam Mesaj: 16