Light Orb Fragman 3D (Sahaban Interactive Pro.)
-
Evet arkadaslar, daha once creen shot olarak verdigim animasyondan ilk goruntuler cikmaya basladi :D ilk cikan goruntuyle kucuk bir teaser hazirladim ;) Lutfen Yorum ve onerilerinizi esirgemeyiniz ;)
Screen Shot;

Video Fragman;
-
bilgisayarımdaki sorunlardan dolayı videoyu tam izleyemdin dona dona ilerliyo :D 3 kare görebildim sadece :D izledikten sonra yorum yapıcam :) sen yaptıysan güzeldir , başka seçenek yok zaten ;)
-
Güzel olmuş hocam. (:
Soldaki küp bozuk sanırım ilk başta ışık yanmıyor yere düşünce aklı başına geliyor. (:
-
çok iyi
-
güzel olmus :)
ampülleri degistir hocam, sorun var...
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Güzel olmuş hocam. (:
Soldaki küp bozuk sanırım ilk başta ışık yanmıyor yere düşünce aklı başına geliyor. (:
-----------------------------
bozuk degil hocam. o kuplerin icindekiler bir cesit orb. sitresimli isik yayiyorlar. onlari kafesleyip isiklarini elektrik enerjisi elde etmede kulanicam :D -
Vimeo;
-
güzel olmuş hocam... ama displacement eklememişsin :) bir de Coming Soon yazısı gibi başka yazı kullanacaksan harflerin yan yüzlerindeki uvw mapping'i de düzeltirsen daha hoş görünür sanki ;)
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------güzel olmuş hocam... ama displacement eklememişsin :) bir de Coming Soon yazısı gibi başka yazı kullanacaksan harflerin yan yüzlerindeki uvw mapping'i de düzeltirsen daha hoş görünür sanki ;)
hocam coming soon yazisii acele getirdim. ;) displace map var ;) ama cok dusuk degerlerde tuttum ;) kaplamalarda dirt map kulandim. displacei baska bir sahnede on plana cikarticam ;) simdi hair ve mocca kullanarak bir göl kenarinda ruzgarin çimenlere vurusu ve cimenlerina rasindan bu isik toplarinin ucusunu hazirliyorum :D uzun surucek :D ama saglam olacak :D -
eyvah eyvah o çimenlerdeki gölge hesabını düşünemiyorum :) 1 hafta render sürecek herhalde :)
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------eyvah eyvah o çimenlerdeki gölge hesabını düşünemiyorum :) 1 hafta render sürecek herhalde :)
sadece gölge hesabimi dostum :D dinamik hesabini nasil atlatacam diye düsünüyom :D colision dynamic, ve self colision batiracak olayi ama :D bilgisayarma güveniyom :D yavas da olsa yapacak :D sogutma sistemini de eyniledim :P