Light Orb Fragman 3D (Sahaban Interactive Pro.)
-
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------
Dj_DooM3 bunu yazdı:
cinema4d bunu yazdı:
hocam sistem özelliklerini yazarmısın :) ?
Core 2 Quad Q6600, 6GB Dual kit ram, Ati Fire Gl V5200 VGA :D bana i7 lazim dostum :D birsuru i7 istiyorum :D
i7 hepimize lazım :D bende sempron 1.6 ghz var sen yine iyisin :D 3gb ram bide ati 512mb - 128 bit HD ekrn kartı :D
-----------------------------ula sen yine iyisin.bende intel i810 motherboard 433mhz işlemci,bir de onboard 1mb ekran kartı var.ayıptır söylemesi ram de 128+32.ama on iki senedir kahrımı çeker satmak olmaz : p
-
küp yere düştüğünde camını çatlatabilirsin ya da camı kırıp fragmentlar ile güzel bir görüntü yakalayabilirsin.
-
http://www.youtube.com/watch?v=cFzfHDrvTLQ&feature=related
ya hocam nasıl yaptın bunları bende ıstıyorum yaw.
Cok hos olmus calısmalar hangı programı kullanıyorsun ogrenmek kolay degıldır tabı ^3D calısmalarını takıp edıyorum.
Cok komplıke calısıldıgını dusunuyorum.guzel projeler cıkacak senden emınım buna
-
hipokondriyak1 bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=cFzfHDrvTLQ&feature=related
ya hocam nasıl yaptın bunları bende ıstıyorum yaw.
Cok hos olmus calısmalar hangı programı kullanıyorsun ogrenmek kolay degıldır tabı ^3D calısmalarını takıp edıyorum.
Cok komplıke calısıldıgını dusunuyorum.guzel projeler cıkacak senden emınım buna
eyvallah hocam ;) Bu teknigin adi Digital Matte Painting & Camera Mapping dir. Ben Cinema 4D nin Projectionman ozelligini kulanarak yaptim bunu ;) kolay bir islemd egildir tabikide :) resimde gorduklerini kaba taslak modellemen gerekir :) -
obie bunu yazdı:
-----------------------------cinema4d bunu yazdı:
Dj_DooM3 bunu yazdı:
cinema4d bunu yazdı:
hocam sistem özelliklerini yazarmısın :) ?
Core 2 Quad Q6600, 6GB Dual kit ram, Ati Fire Gl V5200 VGA :D bana i7 lazim dostum :D birsuru i7 istiyorum :D
i7 hepimize lazım :D bende sempron 1.6 ghz var sen yine iyisin :D 3gb ram bide ati 512mb - 128 bit HD ekrn kartı :D
-----------------------------ula sen yine iyisin.bende intel i810 motherboard 433mhz işlemci,bir de onboard 1mb ekran kartı var.ayıptır söylemesi ram de 128+32.ama on iki senedir kahrımı çeker satmak olmaz : p
:D sen ona hala bilgisayarmı diyosun ? Müzeye iyi paraya satabilirsin :D -
Two 2.93GHz 6-Core Intel Xeon “Westmere” (12 cores)
32GB (8x4GB)
Mac Pro RAID Card
2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
Two ATI Radeon HD 5770 1GB
One 18x SuperDrive
Apple Magic Mouse + Magic Trackpad
Apple Keyboard with Numeric Keypad (English) & User's Guide
$11,818.00
para herşeyin başı :D -
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------Two 2.93GHz 6-Core Intel Xeon “Westmere” (12 cores)
32GB (8x4GB)
Mac Pro RAID Card
Two ATI Radeon HD 5770 1GB
One 18x SuperDrive
Apple Magic Mouse + Magic Trackpad
Apple Keyboard with Numeric Keypad (English) & User's Guide
$11,818.00
para herşeyin başı :D
oha :D ben render nodelari tercih ederim hocam :D o parayla 2 tane nreder node alinir :D