folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lincoln Resmen Aslan!!! [Müjde]

Lincoln Resmen Aslan!!! [Müjde]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Galatasaray uzun zamandır uğraştığı transferde mutlu sona ulaştı. Schalke'nin müthiş Sambacısı Lincoln dün akşam saatlerinde resmen Aslan oldu.
    16.06.2007

Pazartesi İstanbul’da
    Galatasaray’da Lincoln sevinci... Haftalardır Schalke’nin ünlü yıldızını transfer etmek için uğraşan Sarı-Kırmızılı ekip, dün akşam saatlerinde Almanya’nın Duisburg kentindeki Hotel Land Houshilser’de yapılan toplantıda Schalke’yi ikna etmeyi başardı. Daha önce Brezilyalı yıldızla transferi için her konuda anlaşıp, el sıkışan yönetim Alman ekibiyle de bonservis bedeli olarak 4 milyon Euro’ya anlaştı. Transferi Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin sonlandırırken, ünlü yıldızın pazartesi günü Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

CD hazırlanıyor
    Sarı-Kırmızılı taraftarların uzun zamandır beklediği müjdeli haberin İstanbul’a ulaşması en çok başkan Özhan Canaydın’ı sevindirdi. Lincoln’ün alacağı para açıklanmazken, yıldız futbolcunun ticari olarak da Galatasaray’a fayda sağlaması için çalışmalara başlandı. Lincoln’ün forma satışlarında patlama yapmasını bekleyen Galatasaray Yönetimi’nin, ayrıca Schalke-Fenerbahçe karşılaşmasında Breziyalı yıldızın Sarı-Lacivertli futbolculara attığı çalımları ve yaptığı hareketleri içeren bir CD’yi de mağazalarında satışa sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Yalçın DÜMER

Lincoln kimdir?
    Adı: Cassio de Souza Soares
    Lakabı: Lincoln
    Pozisyon: Orta saha
    Ülkesi: Brezilya
    Boy: 1.77
    Kilo: 71
    Takımı: Schalke 04

Kariyeri:
    Schalke 04: 83 maçta 20 gol
    Kaiserslatern: 53 maçta 12 gol
    Atletico Minerio: 50 maçta 4 gol

Fanatik

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    imza atmadan asla kesinlkle inanmam :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    schalke - fenerbahçe maçından beri hayranım kendisine :)
    şaka bi yanada schalke'nin evinde leverkusene yenildiği lig maçında izleme fırsatım olmuştu kendisini.zaten schalke'de 10 numaraydı lincoln yanılmıosam.derinlemesine pasları, oyun kuruculuğu flan hoşuma gitmişti.ii oldu bu transfer ii :)
    valla ne yalan sölim bu basiretsiz yönetimden ben bu transferi hiç beklemiodum ve inanmıodum ama yaptılar hayret dorusu.yinede ben imzayı görmeden direk umut bağlamak istemiyorum :)

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bu bütçe ile galatasaray :) lincolnude ribery gibi kacırır demedi demeyin görürsünüz....

Song parasını isetdi die maclara cıkarmadılar adamı :D daha ne olsun hangi futbolcuya para vericek :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    Eyvallah.. Umarım doğru bir haberdir...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

bu yönetimden beklemiyodum valla:) Hayirli ugurlu olsun Cimbom camiasina..4,4 milyon euro u nerden bulmus bizimkiler :)

bu arada fb ronaldo ile görüsmeler yapiyormus... uctukca ucuyor Türkiye ligi beaaaa::)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

resmi sitede bole bir haber daha yok ???

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hagi'den sonra bi turu doldurulamayan 10 numara pozisyonuna alinabilecek en iyi adami aldilar. 

galatasaraya cok buyuk katki saglar ama $oyle de bi durum var schalkede besledigi forvetler Halil, Sand, Kuranyi

galatasarayda besleyecegi adamlar Hasan Kabze, Necati, $aban. Onunla oynayabilecek sadece Umit Karan var.

okuduguma gore mondi'nin yerine kaleci alinmayacakmi$, Aykut ve Fevzi ile devam edilecekmi$.

orta sahaya cok iyi bi adam aliyosun ama senin kalecilerin milli takimda bile deil. 

Boyle bi takima Lincoln'u getirmek LPGli $ahine ferrari motoru takmak gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek

@gladio hocam:

abi öle diyosunda aykutta görev verildiginde başarıyla cıkıo koruyo kalesini aslanlar gibi... tabi ki mondragon kadar iyi degil bu bariz bi gerçek ama öyle küçümsemeyelim fener volkan denen odunu adam ediyosa bizde aykutu adam ederiz.. ki aykutun suan ki potansiyeli volkanın maclara ilk 11de cıktıı zamanlardaki potansiyelinden daha yüksek.. 

en cok nick dei$tiren mürid
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    işte bu bee şampiyon galatasaray bakın görün carlosu nası ayğında döndürüyor

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Yönetim Gerçekten Muhteşem Bi Transfer, YaptıLincoLn Süper Bir Oyuncu ;) Kadıyköyde Fenere Kök Söktürmüştü.. Zaten O Maçtan Beri Adama Karşı Bi Sempatim Var. ZamanLa Takıma Ayak Uydurduğunda, Hagi Kadar oLmasada Takıma Çok FaydaLı oLacağına Can-i GönüLden İnanmaktayım!.. Şampiyon Cimbom!

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 3011 Toplam Mesaj: 22