Linkleri Görebilmek İçin Üye Olun Zihniyetine Sinir Olanlar
-
Arkadaşlar ne zaman Googleden bir konu araştırsak ve bulsak Malum başka sitelerde sürekli olarak "Linkleri görebilmek için üye ol veya giriş yap" yazısıyla karşılaşıyoruz. Öyle ki neredeyse tüm forumlarda bunu kullanıyor. O kadar sinir oluyorum ki bazen diyorum Allahtan Tahribat.Com öyle değil. ve tahribatın kıymetini insan daha çok anlıyor. Ben de şimdiye kadar hiçbirşey indirmek için bir yere özellikle üye olmadım. Çünkü o mantığa karşıyım. Ne var yani üye olmayan bir insan sizin sitenize girse iki bişey öğrense veya indirse kötü mü olur ? Ha Çeşitli programlarla oradaki gizli Linkler görülebiliyor onu da biliyorum ama bazen evde olmuyorum kafeye gidiyorum üniversitedeyken bir konu araştırmak için tam buldum diyorum yine o malum yazı
Bence o mantıkla ve anlayışla üye kazanacağını düşünüyorlar ama yanılıyorlar. İnsanlar bence kızıyor ve girmiyor. Zaten üye olsa ne olacak o tür forumlara sadece o linkteki veriyi indirdikten sonra bir daha o foruma girmeyecek. Siz de benim gibi düşünüyorsunuz değil mi ?
-
vallaha benim sitedede öyle kızsın girmesin çokta umrumdaydı :)
google bot görüyo ön bellekten alırsın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vallaha benim sitedede öyle kızsın girmesin çokta umrumdaydı :)
-----------------------------peki sen "linkleri görebilmek için üye olun" yazısıyla karşılaştığın zaman sinir olmuyormusun ? :D
-
torrent kullanın boşverin göremediğiniz linkleri :Q
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vallaha benim sitedede öyle kızsın girmesin çokta umrumdaydı :)
-----------------------------peki sen "linkleri görebilmek için üye olun" yazısıyla karşılaştığın zaman sinir olmuyormusun ? :D
-----------------------------yoo olmuyom niye olayım üye olmak 10 sn zatenfirefox formu dolruyo ben sadece güvenlik kodunu giriyom :P
-
ben şahsen sinir olmuyorum Login With Bugmenot diyorum sonra karşıma Giriş yaptığınız için tşkler yazısı geliyor daha çok hoşuma bile gidiyor :D
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
ben şahsen sinir olmuyorum Login With Bugmenot diyorum sonra karşıma Giriş yaptığınız için tşkler yazısı geliyor daha çok hoşuma bile gidiyor :D
-----------------------------he oda var tabi :)=
-
Katılıyorum.En gıcık olduğum bir şey.Belki bnm bu yüzden milyonlarca üyeliğim vardır.Ama kullanmıyorum girmiyorum.Hiç boş boş siteler.
TbT rulzzzz :D
-
@DJ_Alper
formu dolduran eklentinin ismi cismi nedir?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------@DJ_Alper
formu dolduran eklentinin ismi cismi nedir?
-----------------------------bir sürü var gir eklentilere form yaz auto from eklentilerine bak :P
not: holyonenin de öyle bir programı var ama sürükle bırak la oluyo
-
he he tavsiye et diye şettik :S
edit:buldum..